A avut loc negocierea finală dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga / Ce au decis cei doi: „Nu mai discutăm”

A avut loc negocierea finală dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga / Ce au decis cei doi: „Nu mai discutăm”

Zarurile par fi aruncate în cazul „Varga-Petrescu”, după ce antrenorul cljenilor a anunțat că își va da demisia, nemaifiind dorit la echipă de suporteri și nesusținut de conducere, iar patronul feroviarilor, Neluțu Varga, l-a chemat să negocieze întreruperea contractului.

La mijloc a intrat clauza de 400.000 de euro, sumă la care tehnicianul de 54 de ani nu a vrut să renunțe de nicio culoare, așa că discuțiile dintre cei doi au devenit și mai complicate.

Petrescu și Varga trebuiau să se pună la masă ieri și să analizeze întreaga situație, în care patronul este nemulțumit de rezultate, iar Dan Petrescu de atmosfera de la lot. Întâlnirea nu s-a mai ținut însă, după ce Petrescu a acuzat simptome de răceală, așa că suspansul a fost menținut.

Întâlnirea decisivă Petrescu – Varga a ajuns la final

După ce și-a exprimat nemulțumirea vizavi de Dan Petrescu, patronul Varga a anunțat în cursul zilei de miercuri că a luat o decizie finală și că, până la urmă, va merge tot pe mâna „Bursucului”, care va rămâne să conducă echipa de pe bancă și în partidele viitoare.

Chiar dacă a dat impresia că nu va tolera pretențiile lui Dan Petrescu, Varga și-a reamintit de performanțele izbutite de acesta în funcția de antrenor al CFR-ului, așa că a decis să continue colaborarea, cu atât mai mult cu cât în joc era impusă și o clauză uriașă, anunțând pentru Fanatik faptul că Petrescu nu va mai pleca de la echipă.

„Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că joi o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”, a declarat Varga pentru sursa citată anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)