Cine este primul iubit al Simonei Halep. Cum arată cel care i-a furat inima sportivei

Cine este primul iubit al Simonei Halep. Cum arată cel care i-a furat inima sportivei
Foto: Simona Halep / Instagram

Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mulți ani, însă puțini își mai aduc aminte. Primul iubit al Simonei Halep, Andrei Mlendea i-a fost și antrenor pentru o perioadă.

Sportiva a avut în trecut o relație cu Andrei Mlendea, care până în 2013 îi fusese antrenor. În acel an, Simona a anunțat, chiar înainte de turneul de la Indian Wells, că a încheiat colaborarea cu Andrei și că are un nou antrenor, pe Adrian Marcu, potrivit playtech.ro.

Relația dintre cei doi a fost dezvăluită de primul antrenor din cariera tenismenei, Ioan Stan.

„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.”, declara Ioan Stan.

Între timp, Andrei Mlendea s-a căsătorit și are doi copii. De asemenea, fostul iubit al Simonei Halep este în continuare un antrenor de tenis foarte apreciat. Andrei a pregătit-o și pe Jelena Jankovic (Serbia), fost număr 1 mondial, a colaborat și cu Marius Copil, dar și cu Ana Bogdan.

Sursa foto: Facebook/ Andrei Mlendea

Simona Halep, nuntă cu 300 de invitați la malul mării

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, 15 septembrie într-o ceremonie plină de fast, la malul Mării Negre.

Cel care i-a cununat civil a fost chiar primarul orașului Constanța, Vergil Ghițac.

Cununia a avut loc la malul mării, iar petrecerea la care au participat 300 de invitați s-a ținut într-un club de fițe din Mamaia.

Printre invitați, s-au numărat nume mari precum Ilie Năstase, Ion Țiriac, Gică Hagi și Gică Popescu. Dan Bittman, Loredana Groza sau formația machedonească Pindu sunt printre cei care au întreținut atmosfera la petrecere, iar invitat special la eveniment a fost Ștefan Hrușcă.

Luna de miere pentru Simona Halep și Toni Iuruc

Luna de miere pentru cei doi căsătoriți ar urma să fie una extrem de scurtă, de doar rcâteva săptămâni. În trei săptămâni, Halep urmează să ia parte la turneul de la Indian Wells, iar apoi la Kremlin Cup (Moscova) dar și la Transilvanya Open, la Cluj.