Cum l-a ales Gigi Becali pe noul antrenor al lui FCSB, Toni Petrea: „Câteva meciuri îi voi acorda libertatea”

Cum l-a ales Gigi Becali pe noul antrenor al lui FCSB, Toni Petrea: „Câteva meciuri îi voi acorda libertatea”
Gigi Becali, patronul FCSB. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a povestit cum l-a ales pe succesorul lui Edi Iordănescu la cârma FCSB, Toni Petrea, și promite că în primele meciuri „îi va acorda libertate” noului antrenor.

Cum l-a ales Gigi Becali pe noul antrenor al lui FCSB, Toni Petrea: „Pe listă au fost trei antrenori”

„Pe listă au fost trei antrenori. A fost Ilie Poenaru, dar mi-a zis MM Stoica că nu poate să antreneze a treia echipă în acest sezon.A mai fost un antrenor căruia nu-i dau numele, ca să nu mai speculați voi. Și a mai fost Petrea. Am zis «Cine răspunde primul e antrenor». Ăla de care nu vă zic nu a răspuns.

A răspuns Petrea și i-am zis dimineața că până la o anumită oră nu mai sun pe nimeni. I-am dat timp de gândire până seara, să vorbească cu familia. L-am sunat și am spus «Uite salariul. Aveai 5.000 de euro și acum vei avea 10.000». Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea. Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a povestit Gigi Becali la ProX, potrivit GSP.ro.

Proprietatea lui Gigi Becali, vandalizată după plecarea lui Edi Iordănescu: „Am zis că vreau să răspundă penal, să facă pușcărie ca să stea liniștiți”

Gigi Becali a intrat într-un nou conflict cu suporterii lui FCSB, care au fost nemulțumiți de plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă. Una dintre proprietățile sale a fost vandalizată, la fel cum s-a întâmplat și cu cantonamentul echipei, iar omul de afaceri a amenințat cu acțiuni penale împotriva celor responsabili.

Eu administrez o societate, plătesc taxe și impozite și vreau liniște. Nu vreau să am de-a face cu suporterii. Cum a venit Mustață de la pușcărie, nu mai e liniște. El instigă tot! Acum vor lua toate camerele, am zis că vreau să răspundă penal, să facă pușcărie ca să stea liniștiți. Să le spună nevestele, copiii, să stea liniștiți. Protest al suporterilor? Să accepte primăria protest împotriva unei societăți? E societate privată, ai ceva la cap, cum să dați așa ceva? Să facă în fiecare zi, nici nu mă interesează”, a afirmat Gigi Becali, citat de GSP.ro.