Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie. Surpriza pregătită de sportivă pentru logodnicul ei

Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie. Surpriza pregătită de sportivă pentru logodnicul ei
Simona Halep și Toni Iuruc / Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep este unul dintre cele mai rezonante nume din sportul românesc. Datorită performanțelor ei și faptul că a fost dublă campioană, întreaga lumea a auzit, măcar o dată de Simona Halep. Sportiva se căsătorește cu Toni Iuruc, iar după nuntă i-a pregătit o adevărată surpriză referitoare la numele pe care îl va purta în buletin.

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar astăzi cei doi își unesc destinele la Constanța. Pentru moment, Halep și Iuruc se vor căsători doar civil, urmând ca nunta să aibă loc la o dată ulterioară.

Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie

În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, logodnicul în vârstă de 42 de ani, Simona ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, pe dubla campioană o va chema Simona Halep – Iuruc.

În urma cununiei civile, Simona Halep îşi va schimba numele. Astfel, fostul număr 1 mondial în tenisul feminin va apărea de acum cu numele de Halep-Iuruc. Pentru cei doi urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor.

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc miercuri la Constanța

Simona Halep devine astăzi, oficial, soția lui Toni Iuruc. Cei doi se vor prezenta în fața ofițerului stării civile, apoi vor petrece la un club de lux din Mamaia.

Și pentru ca totul să meargă bine în ziua marelui eveniment, campioana și viitorul ei soț au mers să facă ultimele pregătiri pentru petrecerea la care sunt așteptați aproape 300 de invitați.

După petrecerea de logodnă, care a avut loc la sfârșitul lunii iulie, Simona Halep, in vârsta de 30 de ani, și Toni Iuruc, cu 14 ani mai mare, se pregătesc de cununia civilă. Evenimentul va avea loc azi la Constanța, iar petrecerea la care sunt așteptați aproximativ 300 de invitați se va ține la unul dintre cluburile de lux din Mamaia.

Reguli de securitate pentru invitații care vin la nuntă

Halep și Iuruc își doresc o ceremonie discretă, motiv pentru care ar fi impus o serie de reguli stricte tuturor invitațiilor. Petrecerea va avea loc la un club de fițe din Mamaia.

Cei care ajung la cununie nu vor avea voie să filmeze sau să fotografieze evenimentul, iar astfel nici nu vor avea voie să aibă la ei telefoane mobile sau alte obiecte prin care ar putea captura imagini.

Mai mult decât atât, nici numărul 1 mondial și nici logodnicul ei nu își doresc cadouri sau bani la petrecerea de după eveniment, iar acest lucru ar fi fost transmis cât se poate de clar tuturor invitațiilor.