FCSB a luat decizia finală și va juca meciul cu CFR Cluj la Buzău. Partida are toate șansele să fie o finală pentru titlul de campioană a Ligii 1

FCSB a luat decizia finală și va juca meciul cu CFR Cluj la Buzău. Partida are toate șansele să fie o finală pentru titlul de campioană a Ligii 1
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a informat Liga Profesionistă de Fotbal că va juca la Buzău partida cu CFR Cluj, programată să se desfășoare pe 22 mai, începând cu ora 20:30, în ultima etapă din playoff-ul Ligii 1, transmite GSP.ro.

FCSB va juca meciul cu CFR Cluj

Răspunsul la oferta pe care a depus-o pentru a închiria Stadionul Ghencea s-a lăsat așteptat, așa că Gigi Becali a făcut o ultimă încercare pentru ca partida să se desfășoare pe Arena Națională, dar ea a fost respinsă, în condițiile în care arena va fi indisponibilă în perioada 16 mai – 11 iunie deoarece va găzdui festivalul de muzică Saga între 3 și 5 iunie.

Acestea fiind spuse, FCSB a luat o decizie finală și a ales stadionul din Buzău, care are o capacitate de peste 12.000 de locuri.

Managerul vicecampioanei a vorbit despre această decizie într-o postare pe Facebook.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise. Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, luni, pe Facebook.

Vestea a fost confirmată și de finanțatorul echipei.

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000. Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, declara Gigi Becali, luni dimineață, la PRO Arena.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj are toate șansele să fie o adevărată finală pentru titlul de campioană a Ligii 1. Cu două etape rămase până la final, cele două formații sunt despărțite de doar două puncte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră