Meciul dintre Farul Constanța și FC Argeș, întrerupt din cauză că unui fan i s-a făcut rău

Meciul dintre Farul Constanța și FC Argeș, întrerupt din cauză că unui fan i s-a făcut rău
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Partida disputată de Farul Constanța și FC Argeș, duminică seară, la Ovidiu, a fost întreruptă după circa 25 de minute de joc deoarece unui suporter din tribune i s-a făcut rău.

Unui fan i s-a făcut rău în timpul meciului dintre Farul Constanța și FC Argeș

Pauza inopinată a durat cam 10 minute, timp în care medicii i-au acordat îngrijiri medicale persoanei în cauză. În cele din urmă, ambulanța a părăsit terenul, iar partida a fost reluată.

Un incident similar s-a produs și în Spania, sâmbătă seară, când Barcelona s-a deplasat pe terenul lui Cadiz și s-a impus cu un categoric 4-0. Când „catalanii” aveau un avantaj de două goluri și mai erau doar câteva minute din meci, unui fan al gazdelor i s-a făcut rău, iar meciul a fost întrerupt circa o oră.

Echipa lui Gheorghe Hagi conduce cu 1-0, după golul marcat de Grameni în minutul 7, și a fost la controlul partidei, însă și FC Argeș a avut o ocazie importantă de a restabili egalitatea.

Dacă scorul va rămâne neschimbat până la final, Farul va urca pe prima poziție, cu 21 de puncte după 10 meciuri, iar FC Argeș va rămâne pe 9, cu 13 puncte.

Urmăriți B1TV.ro și pe