Nicolae Ciucă i-a strâns mâna lui David Popovici timp de 37 de secunde. Cum au comentat momentul invitații lui Robert Turcescu la „Sub semnul întrebării” (VIDEO)

Nicolae Ciucă i-a strâns mâna lui David Popovici timp de 37 de secunde. Cum au comentat momentul invitații lui Robert Turcescu la „Sub semnul întrebării” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă l-a primit la Guvern pe David Popovici pentru a-l felicita după performanța istorică de la Mondialul de Natație, iar momentul în care îl salută pe dublul campion mondial a devenit viral.

Episodul de la Palatul Victoria a fost comentat de George Rîpă și Silviu Sergiu, marți, pe B1 TV, la „Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu.

Ce au spus invitații lui Robert Turcescu la „Sub semnul întrebării” despre salutul dintre Nicolae Ciucă și David Popovici

„În momentul în care am avut rezultatul acesta al lui David, cu toții am fost impresionați de el și cu toții avem o simpatie reală față de el. Nu e rock, nu sunt manele, la un moment dat poate să ne placă sau nu – bun, dar David ne place la toți, adică e un puști foarte tare. Eu sunt sigur că și premierul a avut aceleași sentimente ca noi în momentul în care s-a uitat la televizor. Cum strigam noi acasă sau la o terasă, unde eram fiecare, cred că așa a făcut și premierul”, a afirmat George Rîpă, consultant politic.

„Nu cred că l-a strâns foarte tare (de mână, n.r.)”, a adăugat și jurnalistul Silviu Sergiu.

Cei doi n-au uitat nici de ministrul Sportului, Eduard Novak, implicat în mai multe controverse de-a lungul mandatului.

„Pe mine m-a deranjat, de exemplu, când David a fost primit pe Otopeni de la salonul oficial de ministrul Sportului, care a venit cu un carton din acela pe care scria 200.000 de euro, știi? Aia a fost o țopârlănie, îmi pare rău. Parcă era la Vocea României câștigător”, a punctat Silviu Sergiu.

„Novak a refuzat să meargă la Budapesta să vadă finalele, n-a fost la niciuna, avea mai multe opțiuni. Ce m-a deranjat pe mine este faptul că în momentul în care a spus câteva cuvinte la Otopeni… plin de greșeli gramaticale, dezacorduri. Mie nu mi se pare în regulă ca ministrul Sportului, orice ministru în Guvernul României să nu cunoască limba română”, a spus și George Rîpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe