Simona Halep, adevărul despre despărțirea de Darren Cahill: „Asta s-a întâmplat”

Simona Halep, adevărul despre despărțirea de Darren Cahill: „Asta s-a întâmplat”
Foto: Hepta/Zuma Press / Matthias Oesterle.

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a vorbit, la aproape un an, despre despărțirea de antrenorul Darren Cahill (56 de ani), cel care, conform spuselor tensimenei, este cel care și-a dorit încetarea colaborării în luna septembrie 2021.

Halep este angrenată zilele acestea la turneul WTA 250 de la Washington, acolo unde s-a calificat în optimile de finală, după victoria obținută în fața Cristinei Bucșa, scor 6-3, 7-5. În cadrul turneului, Halep a ținut să lămurească situația despărțirii de antrenorul australian, având în același timp numai cuvinte de laudă la adresa actualului său antrenor, Patrick Mouratoglou.

Halep, mesaj clar despre despărțirea de Darren Cahill

Jucătoarea din Constanța a făcut lumină în cazul despărțirii de fostul ei tehnician, declarând că cel care nu și-a mai dorit colaborarea a fost Darren.

„În primul rănd, Darren a fost cel care a pus punct colaborării în luna septembrie a anului trecut, așa că nu l-am părăsit eu”, a declarat Halep, citată de spotmedia.ro.

Simona, rugată să facă o comparație între Darren și Patrick Mouratoglou, a spus că cei doi antrenori sunt foarte diferiți. Aceasta a vorbit și despre relația foarte bună pe care o are cu actualul ei tehnician, considerând că întâlnirea cu Patrick reprezintă cel mai bun lucru care i se putea întâmpla.

„În al doilea rând, nu voi compara, pentru că sunt super diferiți. Ceea ce pot spune în acest moment este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla, să îl întâlnesc pe Patrick. El are o super energie. Este super amabil. Așa că înseamnă foarte mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni”, a adăugat Halep, citată de eurosport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Femeilor din Iran li s-a interzis să apară în reclame. După lansarea publicității, în care o fată cu capul acoperit conduce o mașină și mănâncă înghețată
14:07 - Alexandru Rafila, despre distribuţia comprimatelor de iodură de potasiu: „Îndemn persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte la medicul de familie să primească prescripţia”
13:50 - Polițiștii de frontieră au avut parte de o „surpriză”. Doi sirieni au fost găsiți ascunşi în podeaua unei mașini la Calafat
13:44 - Ionuț Stroe (PNL), reacție la speculațiile privind o schimbare de miniștri: Nu e cazul unei remanieri. Guvernul are foarte mult de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă (VIDEO)
13:42 - Val de spargeri în Sectorul 1. Bucureștenii sunt terorizaţi de hoţii care le sparg maşinile chiar în mijlocul zilei
13:25 - Un român a trecut printr-o experiență neplăcută pentru că nu a avut grijă să citească contractul pe care l-a semnat: Cât l-a costat vacanța în Grecia
13:22 - ANAF a început executarea silită a Dianei Șoșoacă. Lucian Heiuș: Are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic – Inventează duşmani şi lansează scenarii fanteziste
13:17 - S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”
13:12 - Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual anunță proteste marți la Ministerul Finanțelor: „Ne-a ajuns până la os”
12:57 - Salvamarii, exasperați de turiștii care le ignoră avertismentele: Să aibă grijă de ei și de copiii lor! Ne-am transformat în babysitter?