„Lux” și „opulență” la Costinești: Un turist a venit pe plajă cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă (video)

Lux și opulență la Costinești: Un turist a venit pe plajă cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă (video)
Foto: captura video.

Turiștii se confruntă cu prețuri exorbitante pe litoralul românesc. Oamenii sunt nevoiți să se adapteze condițiilor noi și inventează metode ingenioase ca să mai economisească niște bani.

Imagini incredibile pe litoral

Un turist a decis să nu să se mai răsfețe în restaurante, ci să-și facă rezerve. Românul a venit pe plajă cu mai multe bucăți de carne afumată, pe care le-a atârnat de umbrelă. Turiștii au fost șocați de ceea ce au văzut și de mirosuri puternice pe care le-au simțit pe plajă. Totul a fost filmat de un alt turist și publicat pe TikTok. Filmulețul a a devenit viral.

@this_is_me_antony0 #costinesti ♬ sunet original – E46 Phantom

„I-am văzut live. Moet… Slană… Jambon.

„Eram mai în spate cu 2 randuri …văzut”

„Anu trecut, tot la Costinești pe plajă au chemat lăutari să le cânte”

„Vezi că a fost tare bună, stăteam fix lângă ei și m-am dus să le cer o bucățică, au recunoscut turiștii, comentând filmulețul publicat.

Primarul Costineștiului, despre prețuri și rechini

Jeanu Dorin Dumitru, primarul Costineștiului, susține că în mediul online circulă mai multe știri false despre stațiune. Edilul precizează, într-o postare pe rețelele de socializare, că prețurile sunt accesibile, iar rechinii despre care spun unii că ar   înota prin Marea Neagră sunt amintiri de acum mulți ani.

Vara aceasta diferite personaje sabotează litoralul românesc cu informații care mai de care eronate și total deplasate! 300 euro camera la un hotel de 3 stele!!! Domnilor, vă invit la Costinești, 200-250 lei camera de 3 stele, pe alese! O masă de 2 persoane, în jur de 200 lei, parcare gratuită!

Mai nou, acum 5 ani, un scufundător a văzut un RECHIN!!!! În câteva zile vom fi atacați! Pană atunci , haideți la Costinești! I LOVE Costinești”, a punctat primarul localității.

Urmăriți B1TV.ro și pe