Un copil de 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini pe un drum principal din Brașov. Băiatul primea lecții de șofat de la tatăl său

Un copil de 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini pe un drum principal din Brașov. Băiatul primea lecții de șofat de la tatăl său
Foto: Captură video

Un copil de aproximativ 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini pe un drum principal din Brașov, în timp ce tatăl său, aflat în dreapta îi spunea cum să conducă mașina. Avertizat de participanții la trafic, tatăl copilului a început să se certe cu ei.

Băiatul a fost filmat în timp ce se afla la volanul unei mașini, în momentul în care tatăl său îi spunea din dreapta ce să facă.

Scena s-a petrecut pe o stradă principală din Brașov, o zpnă des circulată, în special în orele de vârf.

Imaginile au ajuns virale pe internet

Clipul video a prins repede popularitate pe internet. În imagini se observă cum un copil, în jurul vârstei de 10 ani, se află la volanul mașinii, iar în dreapta sa se află un adult, care îi explică ce să facă.

Mai mult, în imaginile surprinse se observă și traficul care este destul de intens. Bărbatul aflat lângă copil s-a prins în ceartă, în momentul în care a observat că este filmat de un participant la trafic.

După aproximativ o lună de la incident, imaginile au ajuns și la Poliția Brașov.

„La nivelul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii și clarificării cu exactitate a stării de fapt.

Totodată, solicităm cetățenilor ca, de îndată, ce au luat act de nerespectarea unor norme legale (contravenție sau infracțiune), să înștiințeze instituțiile abilitate cu privire la aspectele observate, oferind detalii ce pot conduce la clarificarea stării de fapt, identificarea persoanelor în cauză și dispunerea de măsuri în consecință”, a transmis Inspectoratul de Poliție Braşov, potrivit brasov.net.

Urmăriți B1TV.ro și pe