CTP, despre Putin, care a participat singur la slujba de Crăciun: Un individ care îl sechestrează pe Dumnezeu. Ce am văzut acum îmi pare a fi încununarea creștinismului criminal care vine de la Răsărit

CTP, despre Putin, care a participat singur la slujba de Crăciun: Un individ care îl sechestrează pe Dumnezeu. Ce am văzut acum îmi pare a fi încununarea creștinismului criminal care vine de la Răsărit
Captură Video - Europa FM / Youtube

Vladimir Putin nu s-a alăturat altor ruși pentru slujba de Crăciun, ci i s-a făcut doar lui o slujbă separată, într-o catedrală din Kremlin. Pentru Cristian Tudor Popescu, această scenă „pare a fi încununarea creștinismului criminal care vine de la Răsărit”.

Gazetarul a mai susținut că Putin practic a pus Biserica Ortodoxă Rusă în slujba războiului său criminal din Ucraina.

„Un singur Un singur individ, care îl sechestrează pe Dumnezeu, îmi pare a fi asemănător cu crucea răsturnată. Sau cu țapul satanist din pentagramă. Cel care e gata să-i extermine pe ruși ca și pe ucraineni, ca și pe toți oamenii de pe Pământ, pentru a-și ridica în pustiu, din cadavre și ruine, statuia lui până la Cer”, a susținut CTP.

Reacția lui CTP după ce Putin a participat singur la slujba de Crăciun

„ Închis cu un preot într-un separeu cu icoane și lumânări, răscrăcărat ca un șef de pluton de execuție care supraveghează, din ochișorii săi de pe faciesul de cimpanzeu canibal, executarea slujbei.

Imaginea aceasta este cel mai mare nonsens pe care un creștin poate să-l aibă în fața ochilor de Crăciun. Slujba pentru Nașterea Domnului înseamnă, prin însăși substanța ei, comuniune, înfrățire sufletească a credincioșilor, renașterea lor împreună întru Hristos”, a scris gazetarul, pe Facebook.

CTP: Omologul în odăjdii al lui Putin a ajustat ortodoxia cu politica Kremlinului, transformând-o într-o religie a omorului

Referindu-se la numeroasele poziții ale preoților Bisericii Ortodoxe Ruse, care au lăudat războiul criminal dus de Putin în Ucraina și au sfințit armamentul, CTP a mai susținut că „Omologul în odăjdii al lui Putin”, patriarhul Kiril, „a ajustat ortodoxia cu politica Kremlinului, transformând-o într-o religie a omorului”: „Sfințește războiul lui Putin, dă slavă lașității și cruzimii cu care sunt uciși în masă civilii ucraineni. Dacă mai mor și ruși, cu grămada, mamele Rusiei să facă bine și să producă mai mulți copii, ca să-i plângă mai puțin pe cei duși la moarte. Așa arată Biserica Ortodoxă de rit kaghebist”.

Cât despre armistițiul de 36 de ore anunțat de Putin în Ucraina, Cristian Tudor Popescu a susținut că e „un soi de banc sinistru de vreme ce hoarda ruso-mongolă a bombardat fără încetare Ucraina pe 25 decembrie, de Anul Nou, și continuă chiar azi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe