Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul

Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
Foto: Instagram / Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan împart o prietenie frumoasă cu Răzvan și Irina Fodor. Recent, actorul din serialul de la Antena 1 și prezentatoarea de la Asia Express le-au făcut o vizită celor doi, cu ocazia unei aniversări în familie.

Blondina a imortalizat momentul și a postat imediat fotografia în mediul online, acolo unde a făcut și o glumă la adresa lui Răzvan Fodor, care este cu 10 ani mai mare ca ea.

Adela Popescu, glume pe seama vârstei cu Răzvan Fodor

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a dorit să puncteze faptul că Răzvan Fodor se menține într-o formă de invidiat, la vârsta de 46 de ani. Adela Popescu a făcut o glumă pe seama actorului, mai ales în contextul în care se aflau la aniversarea fiului ei.

Vedeta de la Pro TV spune că nu și-a dat seama că trec anii peste ea, iar Fodor este chiar un bun exemplu că „bătrânețea” nu este ceva rău.

Știți de ce nu mi-e teama ca trec anii peste mine? Ca ma uit la Fodor și îmi dau seama ca nu e așa rău să fii bătrân”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Cum a reacționat Răzvan Fodor la postarea Adelei Popescu

Răzvan Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat la postarea prietenei sale.

„Cum o dai tu din condei, nici nu știu dacă să mă simt jignit sau măgulit! Oricum ar fi, tot sora mea rămâi și ai voie orice”, a scris Răzvan Fodor în comentarii.

Între Adela Popescu și Răzvan Fodor este o diferență de vârstă de 11 ani, iar cele două familii sunt prieteni de ani buni, cei doi, alături de Radu Vâlcan jucând într-o telenovelă românească, în urmă cu mai mulți ani.

Pe platourile de filmare ale producției românești l-a cunoscut Adela Popescu pe Radu Vâlcan, bărbatul care avea să îi devină soț, dar și tatăl celor trei copii minunați.

Urmăriți B1TV.ro și pe