Adevărul a ieșit la iveală! Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodată la plajă: „Prefer să am pielea albă de aristocrată”

Adevărul a ieșit la iveală! Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodată la plajă: „Prefer să am pielea albă de aristocrată”
Sursa Foto: Instagram/@irinarimes

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes interprete din showbizul autohton. Jurata de la Vocea României s-a mutat din Republica Moldova la București și a cucerit publicul din România.

Cu toate că a fost mereu deschisă cu admiratorii săi, având o comunitate strânsă de fani în mediul online, se pare că există un lucru pe care puțini îl știu despre ea.

Motivul pentru care Irina Rimes nu face niciodată plajă

Irina Rimes a dezvăluit în cadrul unui interviu că nu merge niciodată la plajă. Motivul este unul destul de simplu. Celebra artistă a explicat că adoră să aibă pielea albă, nebronzată, pe care o consideră a fi semn de aristocrație.

„O vacanță nu era în plan, dar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp am trecut-o în plan. Corpul meu are nevoie de odihnă. Dar nu să merg la plajă și să stau la soare.

Eu nu mă bronzez. O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât. Dar asta este strict părerea mea.

Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul”, a povestit Irina Rimes pentru EGO.ro.


Totodată, câtăreața a transmis că preferă vacanțele mult mai active.

„Îmi plac mai mult vacanțele active, decât vacanțele pasive. Îmi place dintr-o vacanță de două săptămâni o zi să stau pe plajă și să nu fac nimic, dar peisajul trebuie să fie perfect.

Oceanul trebuie să fie turquoise, nisipul trebuie să fie alb și palmierul trebuie să fie înalt. Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic. În rest îmi place să iau ATV-ul să mă plimb, să mă răstorn, să fac tot felul de chestii”, a mai adăugat Irina Rimes.

Urmăriți B1TV.ro și pe