Adevărul șocant despre o concurentă de la „Bravo, ai stil”: „Am aflat ca am fost adoptată”

Concurentele de la "Bravo, ai sti" au mai multe secrete. Foto: Facebook/Bravo, ai stil.

S-a aflat marele secret al Mădălinei Pamfile. Concurenta de la „Bravo, ai stil” nu a mai putut să-l ascundă.

Ce ascunde Mădălina Pamfile

Foarte puțini știu că Mădălina Pamfile a fost abandonată de părinții săi biologici. Vedeta a fost înfiată în vârstă de trei ani. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Mădălina Pamfile a suferit mult din cauza răutății celor din jur. Colegii de clasă râdeau de proveniența acesteia și îi spuneau că e crescută de oameni străini.

Cristina Pamfile, mama biologică a concurentei de la „Bravo, ai stil”, i-a dat veste că a fost înfiată. Femeia a lăsat-o prietenei sale, care a crescut-o și a iubit-o toată viața.

„Am aflat ca am fost adoptată la 7 ani, în clasa întâi. Mi-a spus mama mea naturală. Eu o cunoșteam, ne vizita destul de rar, o dată pe an sau de două ori pe an și știam ca este prietena mamei mele adoptive. Nici nu știu cum îi spuneam. Îmi aducea cadouri de Crăciun”, a precizat Mădălina Pamfile, citată de viva.

Traumele copilăriei

Vedeta spune că și-a dat seama că e înfiată, pentru că erau mai multe lucruri care nu se legau. Părinții Mădălinei au decis să nu îi ascundă nimic.

„Am înțeles pe parcurs că sunt adoptată. M-a vizitat la școală mama. Eu o știam din vedere și mi-a spus că ea este mama mea, că m-a adoptat. Erau niște chestii care nu se legau, pe mine mă chema Pamfile, nu ca pe mama mea adoptivă, Roșca”, a spus Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile, cu nervii la pământ

Mădălina a suferit enorm. Aceasta veste a doborât-o și nu o lăsa în pace. Mai mult, ceilalți copii se amuzau pe seama ei. Tânăra se întorcea acasă plângând și simțea că nu mai poate să facă fața emoțiilor.

„Copiii sunt mai răutăcioși, dar familiile lor erau și mai răutăcioase. Ei auzeau ca fata lui cutare este înfiată. Veneau la mine să mă întrebe, era o fată care îmi spunea că nu e mama mea femeia care mă crește. Mama i-a făcut un scandal mamei unei colege, țin minte și acum. Mă duceam acasă plângând când ceilalți copii spuneau că sunt adoptată”, a mărturisit Mădălina Pamfile pentru cancan.

Ultima oră
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale