Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi

Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
Foto: Instagram / Alecsandru Dunaev

Despre Alecsandru Dunaev și Mara Oprea s-a spus de multe ori că ar forma un cuplu, dar cei doi actori din serialul Adela nu au confirmat vestea. În producția de la Antena 1 cei doi sunt iubiți, iar recent Dunaev a vorbit despre cum scenele pasionale alături de actrița Mara Oprea.

Cei doi sunt profesioniști, iar cariera de actori și rolurile din Adela sunt extrem de importante pentru ei, tocmai de aceea fiecare dă tot ce poate pentru a fi cât mai bun pe micul ecran. Formând un cuplu în serial, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev au fost nevoiți, de nenumărate ori să se sărute sau să filmeze scene pasionale. În aceste momente se pare că este extrem de importantă chimia dintre ei, iar pasiunea pentru meserie pare să îi ajute să își ducă rolul la bun sfârșit.

Cum decurg scenele pasionale dintre Alecsandru Dunaev și Mara Oprea

Cei doi actori sunt colegi de filmare pe platourile de la Snagov, acolo unde se filmează Adela. În serial ei formează un cuplu, iar recent el a vorbit despre cum decurs filmările atunci când sunt nevoiți să realizeze o scenă pasională sau romantică.

E asumarea situației date, de comun acord. Lucrând de atât de mult timp împreună am ajuns să ne cunoaștem și să fim prieteni. Cumva știm să lăsăm de la noi și să preluăm de la celălalt, în așa fel încât avem relaxarea și încrederea unul în celălalt că putem să ne ducem în plin într-o anumită scenă. Momentul în care să dă stop redevenim prieteni”, a povestit actorul, pentru Catine.ro. 

Chimia dintre ei pare să fie secretul pentru o interpretare de succes, iar astfel, spune Dunaev reușesc să le transmită iubirea și fanilor de acasă.

Cumva, fiind și prieteni foarte buni există și o chimie între noi. Ne înțelegem foarte bine și reușim să transmitem și acest lucru publicului telespectator”, a mai precizat actorul din Adela, pentru sursa citată mai sus.

Mihai și Adela povestea de dragoste din serialul de la Antena 1

În serialul Adela, Alecsandru Dunaev și Mara Oprea îi interpretează pe Mihai și pe Adela, cea care dă și numele producției. După o serie de mistere, minciuni și intrigi, cele două personaje au ajuns, în sfârșit, să formeze un cuplu.

După ce inițial s-a crezut că este îndrăgostit de Andreea, iar sora vitregă a mințit-o în mai multe rânduri pe Adela că a avut aventuri cu el, Mihai și personajul interpretat de Mara Oprea au ajuns să formeze un cuplu, chiar la puțin timp după ce Adela a aflat că ea este fiica lui Paul Andronic.

În cel de-al treilea sezon, Adela și Mihai vor forma în continuare un cuplu, dar momentan nu sunt clare detaliile cu privire la evoluția relației lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe