Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care își editează fotografiile: „Îmi place să mă amăgesc”

Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care își editează fotografiile: „Îmi place să mă amăgesc”
Sursa Foto: Instagram/@alexandrastan

Alexandra Stan este o artistă apreciată atât în România, cât și peste hotare. Cântăreața ține foarte tare la imaginea sa, drept pentru care se dorește „perfectă” în orice postare în care apare.

Vedeta a recunoscut că își editează pozele de pe rețelele de socializare înainte de a le împărtăși cu prietenii săi virtuali, dar și care este motivul pentru care alege să facă asta.

Motivul pentru care Alexandra Stan își editează pozele

Într-un InstaStory de pe pagina personală de Instagram, Alexandra Stan a recunsocut că își editează pozele și nu îi este deloc rușine cu acest lucru. Cântăreața a mărturisit că nu a mai dat pe la sala de sport în ultima vreme, iar acest lucru și-a pus amprenta pe corpul ei.

Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă»”, a scris vedeta pe InstaStory.

Aceasta afirmă că, deși nu face sport, nimeni nu are dreptul să judece acest lucru.

Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta”, a mai scris ea pe Instagram.

Alexandra Stan a mai precizat că, din punctul ei de vedere, este extrem de important ca lumea să facă sport și nu neapărat la sală, ci și acasă sau în aer liber.

În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Urmăriți B1TV.ro și pe