Alexandra Stan mai poartă verigheta? Răspunsul vedetei

Alexandra Stan mai poartă verigheta? Răspunsul vedetei
Alexandra Stan e liberă. Vedeta a divorțat

Alexandra Stan e liberă! Vedeta a divorțat și este pregătită pentru o eventuală relație. Interpreta a trăit o poveste de dragoste, dar acum a rămas singură.

Mai sunt împreună sau nu?

Alexandra Stan a avut o relație amoroasă cu Emanuel. Cei doi s-au căsătorit în secret și nu prea au afișat sentimentele calde în public.

Însă, viața de familie s-a terminat, iar cei doi au divorțat. Aceasta informație a fost confirmată de Alexandra Stan în rețelele de socializare.

Alexandra Stan a răspuns la curiozitatea fanilor și a anunțat că a divorțat. Artista nu a mai adăugat nimic și nu a rostit nici măcar un cuvânt. Tânăra a ridicat mâna și a arătat că nu mai poartă verigheta.

Ce răni are Alexandra Stan

Alexandra Stan și Emanuel nu mai au poze împreună și s-au șters de pe lista de prieteni. Artista nu a mai făcut niciun anunț și nu a venit cu detalii. Urmăritorii bănuiesc că vedeta a trecut ușor peste aceasta despărțire.

Vedeta zâmbește, postează mult și nu își schimbă comportamentul. Se pare că rănile trecutului  sunt deja vindecate.

Ex-iubiți s-au căsătorit în aprilie. Alexandra Stan nu a venit cu reacții și nu a specificat motivele divorțului.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, scria, acum ceva timp, Emanuel.