Alexandra Stan mai poartă verigheta? Răspunsul vedetei

Alexandra Stan mai poartă verigheta? Răspunsul vedetei
Alexandra Stan e liberă. Vedeta a divorțat

Alexandra Stan e liberă! Vedeta a divorțat și este pregătită pentru o eventuală relație. Interpreta a trăit o poveste de dragoste, dar acum a rămas singură.

Mai sunt împreună sau nu?

Alexandra Stan a avut o relație amoroasă cu Emanuel. Cei doi s-au căsătorit în secret și nu prea au afișat sentimentele calde în public.

Însă, viața de familie s-a terminat, iar cei doi au divorțat. Aceasta informație a fost confirmată de Alexandra Stan în rețelele de socializare.

Alexandra Stan a răspuns la curiozitatea fanilor și a anunțat că a divorțat. Artista nu a mai adăugat nimic și nu a rostit nici măcar un cuvânt. Tânăra a ridicat mâna și a arătat că nu mai poartă verigheta.

Ce răni are Alexandra Stan

Alexandra Stan și Emanuel nu mai au poze împreună și s-au șters de pe lista de prieteni. Artista nu a mai făcut niciun anunț și nu a venit cu detalii. Urmăritorii bănuiesc că vedeta a trecut ușor peste aceasta despărțire.

Vedeta zâmbește, postează mult și nu își schimbă comportamentul. Se pare că rănile trecutului  sunt deja vindecate.

Ex-iubiți s-au căsătorit în aprilie. Alexandra Stan nu a venit cu reacții și nu a specificat motivele divorțului.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, scria, acum ceva timp, Emanuel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:04 - Vor fi mai multe străzi cu sens unic în București: de când intră în vigoare
14:02 - Kremlinul confirmă planurile de a crea o „uniune triplă a gazelor”. Încă două țări se alătură lui Putin
13:54 - Vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată de DNA după ce ar fi încercat să mituiască cu 200 de lei un polițist pentru a nu fi amendat în trafic
13:44 - Ministrul Culturii, după scandalul din Parlament generat de discursul unui deputat UDMR: E un dublu pericol – radicalizarea unei minorități și contraradicalizarea unor forțe politice românești. Se alimentează reciproc (VIDEO)
13:36 - Unde se pot vedea meciurile decisive, de joi, pentru calificarea în optimile CM Qatar 2022: Partidele Spaniei şi Germaniei NU mai sunt transmise de TVR 1
13:36 - Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, la București: Europa trebuie să se pregătească pentru mai mulți refugiați din Ucraina
13:28 - Nouă lovitură grea pentru Simona Halep! Jucătoarea româncă întâmpină probleme şi la antrenamente
13:25 - Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”
13:19 - Italia se pregătește să naționalizeze una dintre cele mai mari rafinării din Europa deținută de Lukoil
13:13 - Bogdan Aurescu: Parteneriatul Strategic România – SUA e la cel mai înalt nivel / Antony Blinken: SUA rămân angajate în sprijinirea eforturilor României pentru consolidarea statului de drept și combaterea corupției (VIDEO)