Alexandra Stan, apariție scandaloasă la lansarea albumului: „Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac chiar așa”

Alexandra Stan, apariție scandaloasă la lansarea albumului: Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac chiar așa
Foto: Hepta/Angeli / AGENCE / BESTIMAGE.

Alexandra Stan este una dintre cele mai excentrice vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta se îmbracă sexy și nu își ascunde corpul. Artista a lansat, recent, albumul „Rainbow” și a pozat nude pentru coperta acestuia.

„Este coperta albumului meu. Albumul ăsta mă reprezintă în totalitate, asta sunt eu Rainbows. Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă”, a spus Alexandra Stan pentru Click.

Alexandra Stan, ținta hate-ului

Cântăreața este criticată des pentru ținutele provocatoare pe care le poartă. Urmăritorii îi spun că exagerează și ar fi bine să se îmbrace mai puțin provocator. Se pare că vedeta nu este deranjată de observațiile publicului. Tânăra continuă să epateze și să fie în centul atenției prin metode diferite.

„Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta! Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa…. da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!”, a explicat artista pentru sursa citată.

Alexandra Stan este una dintre cele mai talentate și atrăgătoare femei din lumea showbizului românesc. Tânăra a reușit să-și construiască o carieră de succes, însă viața personală a vedetei a avut de suferit.

Alexandra Stan, urmărită de ghinion

Interpreta a trecut prin câteva despărțiri dureroase. Tânăra știe ce înseamnă să cazi în capcana depresiei. Se pare că artista a reușit să facă fața momentelor dificile și acum savurează fiecare clipă a vieții.

„Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă.

Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu”, a precizat Alexandra Stan pentru viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe