Alexia Eram, agățată de un bărbat de peste 50 de ani în Dubai. Cum a refuzat tânăra avansurile: „A venit la noi la masa”

Alexia Eram, agățată de un bărbat de peste 50 de ani în Dubai. Cum a refuzat tânăra avansurile: „A venit la noi la masa”
Foto: Instagram

Alexia Eram a stat vara aceasta câteva săptămâni la rând în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Invitată în unul dintre vloggurile lui Selly de pe YouTube, fiica Andreei Esca a povestit cum un bărbat de peste 50 de ani a încercat să o agațe.

Alexia Eram formează un cuplu de șase ani cu Mario Fresh. Cei doi s-au cunoscut la ziua ei, iar de atunci relația lor rezistă și este admirată de multă lume. Fiica Andreeei Esca a vorbit recent despre o situație prin care a trecut în Dubai. Alexia a primit avansuri din partea unui mai bărbat în vârstă, dar l-a refuzat imediat.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Cum Alexia Eram a refuzat avansurile unui bărbat în Dubai

Tânăra, care are 22 de ani și se întreține singură, a refuzat avansurile bărbatului. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Mario Fresh, iubitul ei, să ajungă în Dubai.

„Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani.

A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco”, a povestit iubita lui Mario Fresh, potrivit Fanatik.

Cum a reacționat Mario Fresh când a aflat despre situație

Mario Fresh a spus că nu a știut despre acest incident. Totuși, după ce a trecut peste șoc, Mario Fresh a ajuns la concluzia că iubita lui a procedat foarte bine și „frumos” în a-l alunga pe bărbatul care îi făcea avansuri.

„Eu chiar nu știu asta. Eu de ce nu știu asta? Pe bune? Când mă? Deci de asta miroseai tu a prosecco? Glumesc. Foarte frumos. Așa se face”, a fost reacția lui Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh au decis la începutul anului să se mute în Dubai. Cei doi au locuit pentru o perioadă în Emiratele Arabe. Și-au închiriat un apartament și s-au bucurat de tot ceea ce le-a oferit orașul.

Urmăriți B1TV.ro și pe