Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima

Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
foto: facebook Ana-Maria Barnoschi

Ana-Maria Barnoschi (30 de ani) este în culmea fericirii, după ce a fost cerută de iubitul ei în căsătorie.

Partenera lui Bursucu de la „Roata Norocului” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Bălău, un tânăr mangaliot cu afaceri în Vama Veche; cei doi sunt împreună de un an și jumătate.

A spus DA!

Aflată în vacanță în Santorini, Grecia, cu iubitul său,  frumoasa prezentatoare TV de la Kanal D, a acceptat inelul și a răspuns afirmativ la propunerea de a-și uni destinele.

„Sunt fericită! Cererea a avut loc în Santorini, în vacanță, el a ales un moment în care să fim doar noi doi. Știa că îmi doresc ceva intim, fară agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam din vacanța asta, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii.

A fost ceva cu încărcătură uriașă, el era foarte emoționat, eu la fel! Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Prima persoană pe care am sunat-o să-i dau vestea a fost mama, era la bunica, așa că s-au bucurat împreună”, a declarat Ana-Maria pentru Kanal D. 

Urmăriți B1TV.ro și pe