Anca Țurcașiu, primele declarații despre presupusa relație cu Gabriel Fătu: „Ne-am apropiat foarte tare”

Anca Țurcașiu, primele declarații despre presupusa relație cu Gabriel Fătu: „Ne-am apropiat foarte tare”
Anca Țucașiu a descoperit „elixirul tinereții”. Foto: Facebook/Anca Țurcașiu.

În urmă cu doi ani, Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros. Aceasta s-a apropiat de colegul său de breaslă, Gabriel Fătu, iar fanii acesteia au început să suspecteze că între cei doi actori s-ar înfiripa o relație.

Aceștia au fost văzuți adesea împreună, mai ales datorită colaborării profesionale. Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu joacă în același spectacol, „Rude cu nevastă-mea”. Pentru prima dată, frumoasa actriță a vorbit despre natura relației dintre ea și fostul om de televiziune.

Anca Țurcașiu infirmă zvonurile

Actrița a mărturisit că, într-adevăr, se simte apropiată de Gabriel Fătu, însă a descris relația ca fiind una de prietenie șu nu de ltă natură.

„Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm, Rude cu nevastă-mea. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Fanatik, preluat de click.ro.

Gabriel Fătu a divorțat la rândul lui de fosta soție, Georgiana, în 2020. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, însă Georgiana este cea care a ales să pună punct căsniciei și l-a chemat pe actor în instanță.

Anca Țurcașiu, în lacrimi la câteva zile de la nunta fiului ei

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi. La patru zile de la nunta fiului ei, cântăreața este încă emoționată când se gândește la cel mai important eveniment din viața lui Radu și a soției sale, Andreea.

În cadrul emisiunii, cântăreața a văzut o înregistrare din 2009 cu ea și fiul ei, când au cântat pentru prima dată împreună. Aceasta nu a putut să-și stăpânească lacrimile, retrăind acele momente.

„A fost foarte emoționant și foarte frumos, pentru că Radu era extrem de emoționat, amândoi erau, nu știau ce li se întâmplă, toți ochii erau ațintiți asupra lor.

De trei ani sunt împreună, ei sunt foarte discreți și nu prea le place să vorbesc despre ei. Evenimentul a fost foarte discret. Sunt niște copii foarte buni, foarte tandri, foarte romantici, se înțeleg minunat, trăiesc fiecare zi cu mare intensitate și multă iubire, se completează reciproc. Eu am trăit toată aceasta perioadă de trei ani alături de ei și pot să spun că sunt un cuplu extrem, extrem de legat. (…) Când m-au anunțat și când mi-au arătat inelul de logodnă am lăcrimat și-am plâns toți.

Sun foarte fericită. Astăzi greu se mai căsătoresc oamenii, din ce în ce mai greu și mai ales tineri. Faptul că ei au luat această hotărâre însemnă că ei chiar au decis că vor să meargă împreună la acest drum”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe