Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)

Andra probleme la politie

Andra are succes pe toate planurile: o carieră de invidiat și o familie fericită. Însă nu totul e lapte și miere. Artista a susținut că a ajuns și la poliție după ce anumite persoane au încercat să înșele lumea pe rețelele sociale, folosindu-se de numele ei.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Andra a povestit de ce a ajuns la Poliție

Recent, o pagină a distribuit un mesaj în care anunța că fanii Andrei pot să câștige 5.000 de euro: „Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi”.

Citește și: Carla’s Dreams și-a dezvăluit identitatea în noul său videoclip

Cântăreața a aflat despre mesaj și și-a pus imediat în gardă fanii.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție”, a transmis Andra, potrivit playtech.ro.

Andra, victima bullying-ului

Tot de curând, Andra a mărturisit că a fost victima bullying-ului, dar soțul ei, Cătălin Măruță, a consolat-o mereu și a ajutat-o să treacă peste răutățile oamenilor.

„Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, a afirmat artista.

Urmăriți B1TV.ro și pe