Andreea Berecleanu va fi nașă în weekend! Ce ținută va purta jurnalista la nunta lui Oianu

Andreea Berecleanu va fi nașă în weekend! Ce ținută va purta jurnalista la nunta lui Oianu
Foto: Instagram

Andreea Berecleanu se află într-o perioadă plină de griji. Sâmbătă, 18 iunie, Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, vor fi nașii cuplului Adelina și Adrian Oianu, notează Click.

Designerul Adrian Oianu, care îi este prieten de ani buni, își va uni sâmbătă destinul cu Adelina. După trei ani de relație, cuplul va păși în Starea Civilă.

Andreea Berecleanu face cumpărături

Vedeta a fost surprinsă ieșind din mall cu o mulțime de pachete și asta pentru că vrea să arate impecabil în calitate de nașă. Jurnalista a declarat că are o mulțime de rochii și preferă să se aranjeze singură în orice situație.

„Eu am o garderobă plină de rochii de seară negre, recunosc. Nu sunt dispusă să fac rabat în orice situație la comoditate, feminitatea trebuie să fie pe primul plan. Întotdeauna am ținut cont să fiu adecvată contextului în care mă aflu.

Niciodată nu apelez la stiliști. Eu mă sfătuiesc cu prietenii artiști din viața mea, dar mă cunosc destul de bine și știu ce mi-ar plăcea să port.

Eu nu petrec mult timp în fața oglinzii, pentru că nu am mult timp la dispoziție. Acesta e ritmul pe care-l am dintotdeauna”

Rochia de nașă – creația lui Oianu

Nașa cu finul sunt prieteni de mai mulți ani. Andreea Berecleanu poartă și ținutele create de designer. De asemenea, a fost și imaginea mai multor colecții ale acestuia.

„Avem cununia civilă pe 18 iunie și pe 1 octombrie este planificată nunta. Probalil pe 18 iunie voi purta o rochie semnată Adrian Oianu. Așa cum spuneam, până pe 1 oct mai avem timp să ne sfătuim în ce privește ținuta de nașă pe care o voi purta la nuntă.

Nu doar că suntem bucuroși pentru prietenii noștri Adrian și Lina, suntem fericiți! Se iubesc, se respectă, au aceleași valori profunde. Este firesc să facă pasul cel mare, iar noi suntem onorați să le fim alături pe acest drum.

Atât în calitate de părinți spirituali, dar și de prieteni apropiați. Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet!

Ei știu foarte bine ce le doresc. Ne cunoaștem foarte bine. Adrian a avut șansa, la fel cum și Adelina a avut șanșa să îl întâlnească. Asta e cel mai important lucru. Le doresc să fie fericiți și sănătoși!”, a declarat Andreea Berecelanu

Urmăriți B1TV.ro și pe