Anna Lesko, pregătită pentru pasul cel mare: „Vreau un partener în viață. Adam îmi cere de ceva timp un frățior”

Anna Lesko, pregătită pentru pasul cel mare: Vreau un partener în viață. Adam îmi cere de ceva timp un frățior
Foto: Hepta/MMA / Stefan Ciocan.

Anna Lesko este una dintre cele mai atrăgătoare și dorite femei din lumea muzicii autohtone. Artista a fost curtată de mai mulți bărbați, însă, nu a reușit să-și construiască o relație fericită. Femeia recunoaște că fiul ei, Adam, îi cere de ceva vreme un frățior. Se pare că vedeta este decisă să facă pasul cel mare.

Anna Lesko vorbește deschis despre viața amoroasă

Anna Lesko nu se plânge de lipsa atenției. Bărbații o curtează și o poartă în palme. Vedeta arată de milioane și stârnește invidia femeilor, însă, nu are noroc în viața personală. Artista și-a creat imaginea unui bărbat ideal și știe ce vrea de la viață.

„M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot.

Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee. Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează.

Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă”, a dezvăluit Anna Lesko pentru viva.

Anna Lesko își mai dorește un copil

Anna Lesko este o femeie fericită și iubită. Adam, fiul artistei îi oferă cele mai mari bucurii și o iubește enorm. Cei doi au o relație specială și vorbesc deschis despre orice. Cântăreața recunoaște că nu are subiecte tabu și este foarte deschisă atunci când comunică cu Adam.

„Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam.

Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el, că ce e al lui rămâne al lui”, a remarcat Anna Lesko, citată de viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe