Baba Vanga, „Nostradamus din Balcani”, te avertizează: iată ce cadouri NU trebuie să accepţi niciodată. Sunt „Calul Troian”!

Baba Vanga, „Nostradamus din Balcani”, te avertizează: iată ce cadouri NU trebuie să accepţi niciodată. Sunt „Calul Troian!

Există cadouri pe care nu este indicat să le oferiţi şi nici să le primiţi, pentru că ele aduc ghinion. Fie prevestesc o despărţire, fie aduc boală, fie vă fură frumuseţea sau energia, susţine Baba Vanga sau „Nostradamus din Balcani”.

Ce cadouri să nu primești niciodată

Este bine ca oamenii să țină cont de ce cadouri primesc, deoarece unele pot aduce necazuri. Marea prezicătoare Baba Vanga a declarat: „De unele cadouri bucură-te, de altele apără-te!”.

Ceas: Primul obiect care nu poate fi acceptat drept cadou este ceasul, deoarece acest lucru tinde să se oprească. Pentru ca acest dar să nu simbolizeze sfârșitul unei vieți fericite, ar trebui să oferi persoanei care ți-l aduce câteva monede. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.

Cuțit: Obiectele care au un vârf ascuțit acumulează foarte multă energie negativă, motiv pentru care nu trebuie primite cadou. Cuţitul primit în dar poate tăia soarta. Ca acest lucru să nu se întâmple este necesar ca atunci când primim un astfel de cadoul să plătim simbolic acel cuțit.

Portmoneu: Persoanele care primesc cadou un portofel gol, riscă să piardă norocul la bani. Acesta ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când este oferit în dar.

Batista de nas: În culturile multor popoare, există obiceiul de a da batiste pentru nas la înmormântări. Acest obiect este strâns legat de lacrimi și de durere.

Perle: Perlele date cadou pot aduce necazuri, pierderi și boli. În multe țări din Europa și nu numai, aceste obiecte simbolizează lacrimile văduvelor și ale orfanilor.

Oglinda: Și acest lucru face parte din lista obiectelor interzise. Dăruit unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea.

Mănuși: Mănușile sunt implicate în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. Se zice că este bine doar să faci schimb de mănuși cu cineva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - SBU, acțiune în forță la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Arhimandritul Nikita ar fi fost găsit alături de un minor în lenjerie intimă (VIDEO)
23:28 - Incendiu sâmbătă într-un complex comercial din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență
23:13 - Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
22:58 - Argentina a învins Mexicul și a obținut o primă victorie la Cupa Mondială din Qatar! „Pumele” s-au descătușat după golul lui Leo Messi
22:35 - Gheorghe Ialomițianu: Există presiuni și la nivel guvernamental, și la nivelul ministerelor pentru a se merge pe importuri. Se dau comisioane și la importul de cărbune (VIDEO)
22:12 - Elon Musk: Sunt în regulă cu faptul că Trump nu postează. Important este că Twitter a corectat greșeala gravă de a-i suspenda contul
21:47 - FIFA, procedură împotriva Serbiei după meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială. Fotbaliștii sârbi au afișat un steag cu Kosovo făcând parte din țara lor
21:21 - Președinta Katalin Novak, cel mai înalt oficial al Ungariei care vizitează Ucraina după începutul războiului. Ea spune că Budapesta are „150.000 de motive” să sprijine Kievul
20:53 - Rusia, „profundă șocată” de moartea ministrului de externe din Belarus. Serghei Lavrov și Vladimir Makei ar fi urmat să aibă o întâlnire chiar luni
20:38 - Cel puțin o persoană a murit după alunecarea de teren de pe insula italiană Ischia. Oficialii italieni se contrazic pe bilanțul victimelor (FOTO, VIDEO)