Cântărețul Bryan Adams, depistat pozitiv cu COVID-19 a doua oară într-un interval de o lună de zile (FOTO)

Cântărețul Bryan Adams, depistat pozitiv cu COVID-19 a doua oară într-un interval de o lună de zile (FOTO)
Bryan Adams

Cântărețul Bryan Adams (62 de ani) a fost din nou depistat pozitiv cu COVID-19, informează The Rolling Stone. Este a doua oară într-o lună de zile când artistul primește verdictul nefericit.

„Abia am ajuns la Milano și am fost testat pozitiv pentru a doua oară într-o lună”, a notat Adams pe Instagram. „Deci voi ajunge iar la spital. Mulțumesc pentru sprijin!”, a transmis artistul, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams)

Adams revenise din „Capitala Modei” după o ședință foto pentru calendarul Pirelli. Adams lucrează și ca fotograf. El a mai fost depistat pozitiv înainte de a urca pe scenă la Cleveland, în SUA, la finalul lunii octombrie. El urma să susțină un recital la Rock And Roll Hall Of Fame.

La prima infectare, Adams a fost asimptomatic. El a primit testul chiar înainte de concert.

Bryan Adams este vaccinat anti-COVID-19.

_

Citește și:

Ultima oră
14:26 - Cât te costă să fii Kevin. Casa din „Home Alone” poate fi închiriată pentru o noapte
14:12 - Lovitură pentru Celentano în Las Fierbinţi. Cui a vrut Pro TV, de fapt, să-i distribuie rolul!
14:11 - Bogdan Aurescu, reacție fermă la declarația lui Serghei Lavrov: Poziția Rusiei despre scutul antirachetă din România, complet eronată. Sistemul de apărare antirachetă al NATO, strict defensiv
13:54 - Încă un caz suspect de infectare cu varianta Omicron, în județul Vaslui: „Acum așteptăm de la București rezultatul secvențierii”
13:47 - O concurentă de la SuperStar a ridicat publicul și juriul în picioare: „Ești o amazoană! Ești frica mea!”
13:26 - Ministrul Sănătății îndeamnă la echilibru. Alexandru Rafila: Este foarte greu să vii în acest moment să discuți despre obligativitatea vaccinării. Informarea și dezvoltarea spiritului de responsabilitate, cea mai bună soluție (VIDEO)
13:22 - Gândește flexibil, nu pozitiv, pentru a scăpa de stările depresive
13:15 - Guvernul pregătește certificatul COVID pentru locul de muncă și accesul în biserici. Nicolae Ciucă: „Sperăm ca până la finalul anului să avem această lege” (VIDEO)
13:12 - România are peste 500 de paturi ATI disponibile pentru pacienții bolnavi de COVID-19. Sunt internate 1.076 persoane în stare gravă
13:07 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu reprezentanții cultelor: Este o modalitate de dialog pe care o vom continua și cu ceilalți reprezentanți ai societății civile (VIDEO)