Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, după ce a fost internat în spital: ”E o tăcere suspectă în jurul lui”

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, după ce a fost internat în spital: ”E o tăcere suspectă în jurul lui”
Artistul Benone Sinulescu / Foto: Facebook: Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost externat în luna iulie, din Spitalul Județean Arad, după aproape două săptămâni de la internare. Însă puțini oameni se simte acum, după ce a trecut prin momente grele.

În urmă cu ceva timp Benone Sinulescu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient în casă. Inițial, interpretul de muzică populară a fost dus la un centru de îngrijiri paliative de lângă Arad, iar la 10 iulie a fost transferat la Spitalul Județean Arad, unde a fost supus mai multor investigaţii medicale. Apoi, Benone Sinulescu a fost externat acasă, după două săptămâni, după ce începuse să se simtă mai bine.

Un apropiat a vorbit despre starea de sănătate a maestrului la aproximativ trei luni de la incident.

„E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a spus o persoană apropiată pentru Fanatik.ro.

Cântăreața de muzică populară, Laura Lavric nu a dorit să vorbească pe seama acestui subiect: ”Nu vreau să vorbesc pe această temă. Nu vreau să intru în polemică. Nu vreau să mi se răstălmăcească cuvintele”.

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul

Artistul Benone Sinulescu și-a pregătit testamentul încă din 2014, alături de soția sa, Elena Sinulescu. Averea cântărețului ar urma să îi revină partenerului care va rămâne în viață, iar ulterior nepoților.

Benone Sinulescu declara, în 2014, că drepturile de autor au fost incluse în testament și vor reveni nepoților, după ce cântărețul și soția s-a vor deceda.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, spune Benone Sinulescu în 2014, potrivit Playtech.ro.

Ultima oră
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană
20:33 - Mihaela Sandu, medalie de bronz la Campionatul European de Șah pe echipe. Rezultate excelente și pentru Bogdan Deac, care continuă să avanseze în clasamentul mondial
20:15 - Restricțiile din Capitală, prelungite până pe 8 decembrie: Masca rămâne obligatorie / La ceremoniile de 1 Decembrie pot participa doar persoane vaccinate sau trecute prin boală (DOCUMENT)
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei