Cât te costă să fii Kevin. Casa din „Home Alone” poate fi închiriată pentru o noapte

Vești bune pentru fanii "Home alone". Foto: Facebook/Home Alone.

Vești bune pentru fanii „Home Alone”. Casa celebrului Kevin a fost scoasă la închiriat pentru o noapte. Astfel, cei care vor să intre în pielea lui Makaulay Culkin, pot să facă o rezervare și să petreacă  o zi de neuitat într-o locuință legendară.

Cum arată casa lui Kevin în realitate

Locuința lui Kevin poate fi închiriată doar de patru ori. Anunțul a fost postat pe airbnb, iar patru norocoși vor primi posibilitatea să petreacă timpul în celebra casă. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Chiriașii vor fi întâmpinați de Buzz McCallister, fratele mai mare al lui Kevin. Conform scenariului, familia lui Kevin va pleca într-o vacanță, iar cei care se vor caza în locul lor vor putea să pune mai multe capcane și să se pregătească pentru întâlnirea cu cei doi hoți.

Citește și Lovitură pentru Celentano în Las Fierbinţi. Cui a vrut Pro TV, de fapt, să-i distribuie rolul!

Proprietarii casei au decis să facă acest gest pentru a marca lansarea celui de-al șaselea film marca „Home Alone”. Prin urmare, cei care vor să petreacă o noapte în patul lui Kevin vor achita doar 25 de dolari, însă biletele sunt greu de obținut. Special pentru cei patru norocoși, casa lui Kevin va îmbrăca straie de sărbătoare și va fi decorată la fel ca în film.

„Singur acasă” se mută de la Pro Tv

Filmul „Singur acasă” a devenit simbolul sărbătorilor de iarnă. Spiritul Crăciunului ajunge în casa românilor odată cu vizionarea peliculei. În acest an, filmul nu o să mai fie difuzat la Pro Tv.

Citește și O concurentă de la SuperStar a ridicat publicul și juriul în picioare: „Ești o amazoană! Ești frica mea!”

Pelicula a fost lansată în 16 noiembrie 1990. Filmul nu își pierde actualitatea și se bucură de aprecierea publicului. „Singur acasă” aduna, pe vremuri, câte două milioane de telespectatori în fața ecranelor. Acesta fiind difuzat exclusiv la Pro Tv.

În acest an, pentru prima dată, filmul poate fi văzut la Antena 1. Kevin se mută la acest post Tv și va fi difuzat sub îndemnul „Hai, România, să declanșăm magia!”. Astfel, vom urmări aventurile lui Kevin în 4, 11 şi, respectiv, 18 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.

Citește și Decembrie, luna de foc, pentru Bobiță, Aspirina și Giani. Fierbințenii au un inamic comun