O concurentă de la SuperStar a ridicat publicul și juriul în picioare: „Ești o amazoană! Ești frica mea!”

S-a dat bătălia talentelor la Pro Tv. Foto: Facebook/SuperStar.

Competiția „SuperStar” se apropie de momentul culminant. Miercuri, 1 decembrie, au debutat live-urile showului. Concurenții au început o luptă aprigă.

Atmosfera devine tot mai tensionată

S-a dat bătălia talentelor la Pro Tv. Cei mai înzestrați interpreți concurează pentru posibilitatea de a fi următorul SuperStar. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și  Madonna, ipostaze incendiare pe rețelele de socializare, la 63 de ani. Fanii: „Trebuie să te oprești”

Emisiunea a cucerit inima telespectatorilor. Oamenii urmăresc cu sufletul la gură prestațiile concurenților și sunt nerăbdători să afle numele câștigătorului. Live-urile vor fi difuzate în 3 și 10 decembrie, iar 17 decembrie va fi o zi decisivă pentru concurenții de la SuperStar.

Interpreții au cântat în direct, de Ziua Națională a României. Astfel, zece concurenți au încercat să-l convingă publicul că merită să meargă mai departe. Doar opt concurenți au reușit să-și păstreze locul.

Cine merge mai departe

Victoria Peșterean, Artiom Topal, Alexandru Precup, Naomi Prie, Romina Apostol, Maria Ojică, Alessandro Mucea și Maria Jugănaru au trecut în etapa următoare a concursului.

Carismatica concurentă din Republica Moldova, Victoria Peșterean, a interpretat melodia „Don’t Speak” și a stârnit reacția lui Carla’s Dreams.

”Cea mai iubită piesă de despărțire. E piesa pe care m-am sărutat prima oară. Mie îmi șoptește că nu o să te desparți foarte curând de concursul ăsta”, a spus juratul.

Citește și Ramona Bădescu și-a sărbătorit ziua. Vedeta arată de milioane, la 53 de ani

Raluka, de asemenea, nu a putut să se obțină și a intervenit după prestația Victoriei: ”Ești artista care se dăruiește scenei 100%. Pur și simplu, transmiți fiecare vers pe care îl cânți. Ai fost nebună cu totul”.

”Victoria, vreau să-ți mărturisesc că, în momentul în care apari pe scenă, nu am niciun fel de emoții. Ești neînfricată. Nu am auzit niciodată o interpretare așa de artistică”, a fost opinia lui Smiley.

Concurenții, la limita puterilor

Alexandru Precup, un alt concurent, a interpretat piesa „Nina Cried Power” al lui Hozier. Artistul s-a bucurat de lauda juraților.

”Tu nu ai dezamăgit pe nimeni. Ai făcut tot ce ai promis, ca un bărbat adevărat. Ai tot respectul meu”, a afirmat Carla’s Dreams.

Smiley l-a completat: ”Modestia cu care vii pe scenă mi se pare foarte mișto. Te felicit că ai puterea să treci peste nesiguranțele pe care le ai. Sper ca acest concurs să-ți demonstreze cât de bun ești. Sper să ai succes cu trupa ta”.

Citește și Mihaela Rădulescu, jurat la Masked Singer Romania, a fost văzută ca şofer de taxi! Vedeta de la Pro TV a recunosut totul

Romina Apostol a cântat în română. Artista a ales piesa lui Cargo, „Ziua vrăjitoarelor”. Tânăra a fost aplaudată în picioare. Publicul a fost copleșit de emoții.

”De câte ori mă uit la Romina mă minunez. Când a început să cânte, parcă mi-a dar cineva o palmă după ceafă… Ești o amazoană… Cu fata asta, nu mi-e frică să intru într-un bar de rockeri”, a exclamat Smiley.

”Eu ți-am spus că ești bucuria mea. Ești și frica mea”, a adăugat Carla’s Dreams.

Cine va fi următorul SuperStar

Artiom Topal s-a remarcat prin piesa „When Doves Cry” a lui Prince. Prestația concurentul a stârnit reacția juriului.

„Tu ești un talent special. Și eu mă bucur că ți-am dat wild card-ul meu. Nu ți-e frică să experimentezi. Ne-ai prins cu muzicuța”, a afirmat Marius Moga.

”Felicitări pentru faptul că ai primit votul publicului. Cred că este cel mai important vot”, a conchis Raluka. Bătălia talentelor continuă la Pro Tv. Urmează încă trei ediții live.

Citește și Actorul american Bradley Cooper a dezvăluit că în anul 2019 a fost atacat cu un cuțit, la metroul din New York