Ce operații estetice are Nicole Cherry: „Nu sunt genul de persoană care să mint”

Ce operații estetice are Nicole Cherry: „Nu sunt genul de persoană care să mint”
Nicole Cherry face dezvăluiri despre viața personală. Foto: Facebook/Nicole Cherry

Nicole Cherry este îndrăgită de mulți fani atât din România, cât și din alte țări, artista reușind să devină cunoscută chiar de la o vârstă fragedă,  imediat după ce a lansat prima piesă, „Memories’.

Chiar dacă multe persoane o urmăresc, nu mulți știu ce operații estetice are vedeta, însă acum ceva vreme, Nicole Cherry a vorbit  despre intervențiile la care a apelat de-a lungul timpului.

Nicole Cherry, despre operațiile estetice

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama’, a spus Nicole Cherry, acum ceva vreme, scrie Redacția.

De asemenea, Nicole Cherry și-a făcut și o intervenție non-invazivă la nivelul feței și a spus „Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe’, a mărturisit cântăreața la acea timp, conform sursei citate.

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească rapid după naștere

Nicole Cherry s-a căsătorit de curând și împreună cu soțul ei au o fetiță. Chiar și după ce a născut, artista se menține foarte bine în continuare și are o siluetă de invidiat.

Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul.’,a spus Nicole Cherry, acum ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe