Ce s-a întâmplat în cazul morții lui Dan Petrescu, noi detalii ies la iveală. Ce s-a descoperit în cutia neagră a avionului

Ce s-a întâmplat în cazul morții lui Dan Petrescu, noi detalii ies la iveală. Ce s-a descoperit în cutia neagră a avionului
Foto: captură B1 TV

Miliardarul Dan Petrescu, dar și familia acestuia, au murit într-un accident aviatic la Milano, acolo unde aeronava în care se aflau s-a prăbușit. Autoritățile italiene au demarat o anchetă, iar în urmă cu puțin timp au ieșit la iveală noi detalii, iar cutia neagră a aeronavei a fost și ea verificată.

Autoritățile au anunțat primele rezultate ale anchetei. Misterul morții unuia dintre cei mai bogați români se adâncește după cele mai noi afirmații ale procurorilor.

Ce s-a întâmplat în cazul morții lui Dan Petrescu

Anchetatorii vor fi nevoiți să refacă șirul evenimentelor, pentru a ajunge la o concluzie clară și pentru a stabili cauza accidentului aviatic petrecut în Italia, în urmă cu câteva luni.

Pentru moment, anchetatorii nu au foarte multe detalii cu privire la condițiile în care s-a produs tragedia, având în vedere că cutia neagră nu funcționa din luna aprilie.

Aceștia vor fi nevoiți să mai analizeze încă o dată toate detaliile, inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a putea stabili o cauză a tragediei.

Ce au descoperit anchetatorii în cutia neagră a aeronavei care s-a prăbușit la Milano

Potrivit Pro TV, cutia neagră a aeronavei Pilatus PC-12 nu mai funcționa din luna aprilie. Aparatul amplasat în avion trebuia să înregistreze convorbirile cu turnul de control și acțiunea aeronavei înaintea prăbușirii, însă se pare că nu a funcționat.

Astfel, din păcate, ancheta devine din ce în ce mai dificilă. Ultimele informații captate de cutia neagră datează din iarnă, când aeronava omului de afaceri se afla la întreținere în Elveția. După ce s-au realizat procedurile de întreținere, aeronava nu a mai funcționat, iar acest lucru demonstrează faptul că ori nu a fost realizată corespunzător verificarea, ori nu a fost realizată deloc.

Miliardarul Dan Petrescu a murit într-un accident la Milano

Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbușit duminică la Milano, în nordul Italiei, și toate cele opt persoane de la bord au murit. Se pare că trei dintre victime ar fi fost Dan Petrescu, omul despre care Ion Țiriac spunea că ar fi cel mai bogat român, soția sa și fiul lor, potrivit surselor Cancan.ro.

Dan Petrescu a câștigat sume uriașe din imobiliare, iar pe terenurile sale sunt construite zeci de supermarketuri din România.