Ce secrete ascunde casa lui Zarug. Fostul concurent de la Asia Express duce o viață în lux: E ca o colivie (VIDEO)

Foto: captură YouTube / Storia.ro

Zarug, excentricul concurent din Asia Express sezonul 4 se bucură de o viață plină de lux și rafinament. Designerul locuiește într-un loc extrem de cochet, pe care totuși îl numește „o colivie”. Casa fostului concurent din sezonul 4 este încărcată de obiecte de decor, dar și de cărți.

Inspirat și excentric, Zarug și-a decorat singur apartamentul în care locuiește și recunoaște că a „furat” idei din toate locurile în care a fost. Mai multe imagini din casa lui Zarug, descoperiți în galeria foto de AICI!

Citiți și: Ce face Mihai Petre după Asia Express. Câștigătorul din sezonul 4 s-a întors la o veche pasiune (FOTO)

Ce secrete se ascund și cum arată casa lui Zarug

Fostul concurent de la Asia Express i-a obișnuit pe fani cu firea și atitudinea lui excentrică așa că locuința nu putea fi diferită. Cu un stil vestimentar diferit și total nonconformist, bărbatul i-a cucerit imediat pe fanii emisiunii Asia Express. Zarug a participat în concursul de pe Drumul Împăraților alături de Lorelei, iar umorul a fost una dintre calitățile ce l-au ajutat să meargă mai departe, până la ultima etapă din Turcia.

Citiți și: Păunul de la Masked Singer România, surpriză în platoul de la Pro TV. Mihaela Rădulescu și-a dat seama imediat cine se ascunde sub mască (VIDEO)

În casa lui, Zarug recunoaște că s-a inspirat din toate locurile în care a fost și spune că este exact mediul în care se refugiază atunci când are nevoie de o pauză.

„Faptul că miroase permanent a parfum. Stau într-un apartament vechi și automat se întâmplă mereu să miroasă a moș! Și apoi lumina poate, vibeul meu, relaxarea, eu sunt o gazdă care nu prea se formalizează”, spune Zarug despre casa lui.

Ce obiect nu lipsește niciodată din casa lui Zarug

Fostul concurent de la Asia Express a spus ce obiect nu lipsește niciodată din casa lui, indiferent unde a trebui să louiască. Se pare că este vorba despre un tablou cu un înger păzitor, pe care l-a primit de la tatăl lui și care este o moștenire de familie.

Citiți și: Lovitură la Pro TV: o vedetă adusă pe cai mari pleacă de la postul din Pache Protopopescu după numai două săptămâni!

L-am avut după mine și la Paris, pentru că era suficient de mic. E o iconiță, de fapt, e un tablou cu un înger păzitor din sidef, cu sticlă, este foarte frumo și este moștenit de tata de la tatăl lui și are dedicația de la bunicul meu, pentru tata”, spune Zarug, despre obiectul pe care l-a luat cu el în fiecare casă.

View this post on Instagram

A post shared by Z A R U G (@zarugtv)

Zarug și Lorei, o pereche cu scântei la Asia Express

Zarug și Lorelei au făcut echipă în Asia Express sezonul 4, iar așa cum au stârnit hazul concurenților, au stârnit și revoltă în rândul vedetelor care s-au aventurat în cursă. Zarug și Loreie nu au luat în serios probele din concurs, motiv pentru care au ajuns în mijlocul unor conflicte cu alți participanți.

O problemă a reprezentat-o și eliminarea lor, având în vedere că nu s-au străduit să ajungă la Irina Fodor, în Cursa pentru Ultima Șansă.

View this post on Instagram

A post shared by Z A R U G (@zarugtv)