Ce vrea să facă Corina Chiriac cu averea sa. Așa se scrie istoria!

Ce vrea să facă Corina Chiriac cu averea sa. Așa se scrie istoria!
Corina Chiriac a decis ce vrea să facă cu averea sa

La vârstă de 72 de ani, Corina Chiriac arată impecabil. Vedeta savurează fiecare clipă și este încântată de tot ceea ce o înconjoară. Vedeta a anunțat, recent, ce vrea să facă cu averea sa.

Cine profită de donațiile Corinei Chiriac

Celebra actriță a decis să doneze ținutele unicat unui muzeu. Fiecare rochie care a fost purtată de Corina Chiriac poate fi considerată o capodoperă, iar fiecare piesă vestimentară are și o istorie aparte.

Corina Chiriac a împlinit 72 de ani și a decis să facă un gest frumos, și anume să doneze rochiile unicat unei instituții culturale.

Vedeta a avut o viață interesantă. Actrița a vizitat o mulțime de țări, a participat la cele mai interesante evenimente și a comunicat cu spuma vieții culturale.

Cu se ocupă vedeta

Acum, Corina Chiriac scrie cărți. Vedeta, de asemenea, face donații de haine. Ținutele actriței vor înfrumuseța sălile Muzeului Național de Istorie.

„Cu rochia asta de tüll rosu cu bustiera de paiete (lucrata manual, unicat) am lansat la Festivalul de la Mamaia 1987 melodia ” Inima ta, ba nu-ba da” a lui Horia Moculescu pe versuri de Mihai Maximilian”, este descrierea unei rochii.

În altă rochie, de exemplu, vedeta a cântat prima dată piesa „Vino iubire-napoi”, la Festivalul de la Mamaia.

Poveștile pieselor vestimentare din colecția Corinei Chiriac pot fi aflate în Muzeul Național de Istorie.

http://

Urmăriți B1TV.ro și pe