Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube. A adunat 10 miliarde de vizualizări

Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube. A adunat 10 miliarde de vizualizări
Foto: pixabay.

Melodia „Baby Shark” a devenit virală în mediul online. Videoclipul a fost vizionat de zece miliarde de utilizatori ai platformei, stabilind un record absolut pe YouTube.

Citește și Momente de groază pentru Adda: „Începeam să o iau razna”. Vedeta a slăbit enorm!

Videoclipul „Despacito” nu mai e cel mai popular pe YouTube. Acesta înregistrând peste șapte miliarde de vizualizări.  „Baby Shark” este în fruntea clasamentului.

„Suntem încântați să anunțăm că iubitul nostru Baby Shark a înregistrat o altă etapă remarcabilă. (…) A fost o călătorie cu adevărat semnificativă să asistăm la modul în care Baby Shark a conectat oameni din întreaga lume și abia așteptăm să prezentăm aventurile ulterioare ale lui Baby Shark, care vor aduce experiențe de neegalat și mai multor fani de pretutindeni”, a remarcat Min-seok Kim, CEO al creatorului „Baby Shark”, The Pinkfong Co, citat de playtech.

Ultima oră
14:14 - Jucătoarea lui Darren Cahill a produs surpriza zilei la Australian Open. Victorie în trei seturi cu Naomi Osaka, multiplă câștigătoare de Grand Slam
14:06 - Prognoza meteo pentru finalul lui ianuarie și luna februarie 2022. Zile geroase la începutul intervalului, când vin temperaturile de primăvara
14:02 - CORONAVIRUS | O localitate din Timiș are cea mai mare incidență – 27,83. Cum e situația la nivel național
14:00 - MAE: Solicitarea Rusiei de a reduce postura NATO în statele care au aderat după 1997 a fost deja respinsă fără echivoc ca inacceptabilă de către NATO. România va continua să susțină ferm importanța întăririi Flancului Estic
13:52 - Alexandru Rafila: Centrele ambulatorii de evaluare sunt destinate pacienților pozitivi, care au astfel ocazia să facă o investigație completă. Tratamentul antiviral administrat la timp este esențial (VIDEO)
13:38 - Marcel Ciolacu: Programul lui Alexandru Rafila începe să se vadă / Liderul PSD, către ministrul Sănătății: Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm! (VIDEO)
13:15 - Peste 170 de centre de evaluare a pacienților COVID, deschise în toată țara. HARTA
13:14 - Alexandru Rafila: Cel mai greu lucru de îndeplinit ține de recâștigarea încrederii oamenilor. Guvernul și premierul sprijină acest demers, iar asta demonstrează că politizarea sănătății e ceva greșit (VIDEO)
13:13 - Peste 5.400 de pacienți COVID-19 în spitale, cu 460 în plus față de ziua precedentă / Aproape 20.000 de cazuri noi la nivel național și 49 de decese în 24 de ore
12:58 - Cosmin Cristian Viașu a murit. Senatorul USR avea doar 45 de ani