Celine Dion și-a anulat concertele. Starea artistei s-a agravat

Celine Dion, paralizată de durere. Foto: Facebook/Celine Dion.

Celine Dion a fost nevoită șă-și anuleze concertele. Starea interpretei s-a agravat. Vedeta suferă din cauza unor  dureri insuportabile și nu poate să iasă pe scenă.

Celine Dion nu mai poate să facă fața durerii

Celine Dion nu poate să-și imagineze viața fără scenă și simte responsabilitatea față de admiratorii săi. Artistă speră să revină și să susțină mai multe spectacole.  Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Carmen Tănăse, revoltată de factura la gaze: „Gluma se îngroașă din ce în ce mai tare. Vor să ne transforme pe toți în asistați social”

“Sperăm că totul va fi bine, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez tratamentul pe care mi l-au prescris doctorii”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Celine Dion, în pragul disperării

Interpreta e de nerecunoscut. Aceasta a slăbit enorm și nu mai suportă durerea. Celine suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor. Boala o paralizează.

”Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin. Vreau să depășesc această situație cât mai repede”, a afirmat Celine Dion, citată de protv.

Urmăriți B1TV.ro și pe