Cher, apariție fantastică, la 75 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul longevității

Cher arată de milioane, la 75 de ani. Foto: Facebook/Cher.

Cher este una dintre cele mai talentate și longevive interprete. Talentul artistei este apreciat la nivelul mondial. Mai multe generații au cântat versurile din hiturile vedetei.

Cher strălucește ca niciodată

„Believe”, „After All”, „I got you babe”, „Strong enough”, „I found someone” sunt doar câteva piese renumite din repertoriul celebrei Cher. Vedeta arată de milioane și nu încetează să concerteze.

Citiți și Andreea Bănică calcă pe urmele Loredanei. Vedeta apelează la ajutorul chirurgilor: „Vreau să fiu și mai frumoasă”

Ținutele interpretei sunt foarte îndrăznețe și îi accentuează forme perfecte. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

 ”Totul este să te menții mereu ca o persoană activă, plină de energie, fără să-ți pese de trecerea timpului. Nu trebuie să încetăm să ne credem copii și să ne păstrăm sufletul de copil. Și atunci chiar nu îmbătrânim niciodată”, a  remarcat Cher, în cadrul unui interviu, citată de click.

Cher, confundată cu o puștoaică de 20 de ani

Interpreta a reușit să-și construiască o carieră de succes. La 75 de ani, vedeta nu încetează să concerteze și se bucură de aprecierea publicului. Se pare că Cher nu știe ce înseamnă bătrânețea.

Artista poate fi confundată cu o puștoaică de 20  de ani. Femeia are o siluetă de invidiat și se menține în formă.

Artista folosește remedii ciudate.  Vedeta apelează la ajutorul medicinei alternative. Cher recomandă împachetări cu bălegar. Se pare că aceasta procedură o ajută să-și păstreze frumusețea.