Cu ce probleme se confruntă în sarcină Roxana Hulpe. Vedeta a mărturisit prin ce trece

Cu ce probleme se confruntă în sarcină Roxana Hulpe. Vedeta a mărturisit prin ce trece
Sursa Foto: Instagram/@roxanahulpe

Roxana Hulpe a mărturisit cu ce probleme se confruntă în sarcină.

Roxana Hulpe nu scapă de grețuri

Roxana Hulpe va deveni mămică și are o sarcină destul de grea. Vedeta a mărturisit că confruntă cu grețurile specifice sarcinii încă din prima lună de sarcină și nu reușește să scape de ele. Totodată, Roxana spune că nu suportă mirosul de mâncare și nici pe cel de jar sau de cosmetice.

”Din discuțiile de până acum, când, recunosc, nu intram în profunzimea subiectului sarcină, știam că în primele luni sunt grețuri ușoare și trec. Eu încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră, nu mai suport nici acum niciun miros de mâncare, în special de jar, de cosmetice etc.

Însă sunt oricum o norocoasă pentru că nu am fost nevoită să stau în pat, nu e o sarcină toxică. Au fost doar problemele organismului cât s-a acomodat cu schimbările.
A fost bucuria la aflarea veștii, apoi cu emoții să fie totul bine, știm cât de delicate sunt primele luni. A fost, pe lângă un carusel de emoții, destul de greu și fizic. Nu este un adevăr general valabil, am foarte multe prietene care în sarcină au fost mai energice ca niciodată, la mine e puțin diferit. Nu mă plâng, dar face parte din călătoria mea.”a declarat vedeta pentru VIVA!.

Roxana Hulpe, o graviduță mâncăcioasă dar norocoasă

Vedeta se bucură că încă poate merge la muncă la PRO TV, atât la redacție, cât și pe teren, fiind mai energică decât în primele luni de sarcină, însă problema mirosurilor nu îi dă pace. Artista a povestit că folosește în casă doar obiecte fără miros și evită să gătească. Roxana Hulpe a mărturisit că în primele luni a nu s-a abținut deloc de la mâncare, iar spre norocul său nu a luat mult în greutate.

”Dar este bine, pentru că merg în continuare la muncă, la redacție, merg pe teren la filmări și în weekenduri sunt la pupitru, la știri. Pot face toate aceste lucruri și mă bucur. Acum sunt mult mai bine comparativ cu primele 3-4 luni, dar problema cu mirosurile persistă. Simt, de pildă, automat dacă un coleg la muncă și-a schimbat parfumul ori crema de corp și deschid toate geamurile. În casă folosim doar produse fără miros și se gătește foarte rar, iar atunci, cu toate geamurile deschise larg.

Evident că brăduțul de mașină e spaima mea. (zâmbește) În primele 5 luni, cât au fost și grețurile, am mâncat foarte mult, fiind cumva o scăpare, dar nu m-am îngrășat tare, recuperez acum din plin. Sunt bine, sarcina e bine, asta contează cel mai mult și mă las răsfățată de mama, care îmi trimite mâncare de la Cluj, de acasă, aproape săptămânal. (zâmbește)”, a mărturisit Roxana Hulpe pentru VIVA!.

Urmăriți B1TV.ro și pe