Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „În viață nimic nu este întâmplător”

Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „În viață nimic nu este întâmplător”
Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „În viață nimic nu este întâmplător”. Sursa Foto: Instagram/@adela_popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri iubite de fani. Relația lor a început în urmă cu mai bine de 11 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și onoare”, iar după ceva vreme între ei s-a înfiripat o poveste frumoasă de dragoste.

De atunci relația lor a evoluat în ceea ce este astăzi, o căsnicie frumoasă și cu trei copii. Frumoasa blondină și prezentatorul de la Antena 1 au oferit detalii inedite despre dragostea lor, după ce drumurile li s-au întâlnit pe platourile de filmare.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan

Gazda de la „Insula Iubirii” a fost cea care a simțit prima oară fiorii iubirii, realizând că este îndrăgostit. Radu Vâlcan, a mărturisit că se îndrăgostise nebunește la acea vreme de Adela Popescu. Acesta avea insomnii și nu se putea odihni pentru că se gândea mereu la colega sa de platou.

Cât despre primul sărut, acesta a fost „furat” pe holurile studiourilor din Buftea, dragostea lor fiind una pură și inocentă din toate punctele de vedere.

Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva!

Actorul rememorează cu nostalgie momentele de început din relația cu Adela Popescu, convins fiind că nimic în viață nu este întâmplător. În 2015, pe când Adela avea 28 de ani și Radu Vâlcan 38 de ani, cei doi au decis să se căsătorească, după aproape 4 ani de relație.

Radu Vâlcan povestește despre acele zile, considerându-se un norocos și că providența la ajutat să-și găsească marea sa dragoste.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. (…) vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună. Cred că în viață nimic nu este întâmplător.

Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a mai povestit Radu Vâlcan.

Referitor la momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu, Radu Vâlcan spune că cererea a fost planificată în detaliu, însă, din nefericire, partenera sa de viață a anticipat ceea ce urma să se întâmple. Întreaga scenă a avut loc în Bulgaria la un restaurant.

Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost. Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.

Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există! Am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a declarat Radu Vâlcan pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe