Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme fără să se înfometeze: „Cinci mese pe zi”

Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme fără să se înfometeze: „Cinci mese pe zi”
Foto: Andreea Marin / Facebook

Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Vedeta a spus că a renunțat complet la prăjeli, fast food și sosuri, iar carbohidrați consumă doar până în ora 14.00. Mănâncă fructe și legume fără hormoni și fără toxine, iar șase zile pe săptămână face gimnastică.

Dieta cu care a slăbit Andreea Marin

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14.00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!

Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des”, a scris Andreea Marin, pe Facebook, potrivit Libertatea.

De asemenea, vedeta face și sport: „Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”

Urmăriți B1TV.ro și pe