Decizia de neînţeles pe care a luat-o Anamaria Prodan după ce a auzit că presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf ar fi gravidă

Decizia de neînţeles pe care a luat-o Anamaria Prodan după ce a auzit că presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf ar fi gravidă
Foto: Instagram / Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații halucinante, după ce soțul ei, Laurențiu Reghecamf a anunțat că a depus actele de divorț. Sexy impresara continuă să afirme că relația ei cu antrenorul de la Universitatea Craiova merge bine și susține că în cazul în care el va deveni tată, ea îi va boteza copilul.

Sexy impresara susține în continuare că ea și Reghe nu divorțează și precizează că sunt fericiți și că vorbesc mereu la telefon, inclusiv își transmite că se iubesc. Declarațiile Anamariei Prodan vin după ce în presă s-a scris că Reghe ar urma să devină tată, presupusa amantă cu care locuiește la Craiova fiind însărcinată.

Anamaria Prodan, decizie de neînțeles după ce s-a spus că presupusa amantă a lui Reghe ar fi însărcinată

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Adrian Thiess, cel despre care s-a scris că ar urma să îi fie naș lui Reghe. Prodanca susține că nu divorțează și că a aflat din presă de această despățrie, iar Laurențiu nu i-a comunicat niciodată o intenție de separare oficială.

Vizibil iritată, Anamaria Prodan a dat vina pe presă pentru că ar susține că presupusa amantă a lui Reghe este însărcinată și susține că dacă fapta se adeverește ea îi va boteza copilul.

Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf vreodată că are o relație cu o domnișoară, cum o cheamă pe asta? Că are un copil care va veni, nu știu, în șapte luni, nouă luni? Ce legătură au actele de divorț cu gravidenia?!

Poate sunt prea frumoasă și prea mare, de aia vrea să divorțeze. Nu știm cine e asta! Uite, dacă asta e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeverește ce scrie presa, că asta e gravidă, păi divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine! Laurențiu este în perioada de pregătire.

Nici noi nu am putut să mergem să vorbim cu Laur, că vrea să fie campion. Bebe e supărat că nu l-a văzut când a venit în București. Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, a transmis Anamaria Prodan, în emisiunea La Măruță.

Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că a depus actele de divorț

Într-un interviu acordat recent, în exclusivitate pentru Cancan.ro că traversează o perioadă delicată a vieții sale și a depus actele de divorț.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat el, pentru sursa citată mai sus.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare