Laurențiu Reghecampf, lovitura decisivă pentru Anamaria Prodan! Impresara, lăsată cu ochii în soare!

Laurențiu Reghecampf, lovitura decisivă pentru Anamaria Prodan! Impresara, lăsată cu ochii în soare!

Laurenți Reghecampf i-a dat o lovitură Anamariei Prodan în scandalul separării. Antrenorul de la Universitatea Craiova a recunoscut, pentru Cancan.ro, că a depus actele de divorț, iar de acum „Dumnezeu va decide drumul fiecăruia”. Deși a negat în mai multe rânduri că ar exista probleme în mariajul lor, se pare că sexy impresara a fost lăsată cu ochii în soare.

Reghe și Prodanca au o relație de 15 ani, dar se pare că poveste lor de iubire este aproape de final. Antrenorul este gata să divorțeze, iar actuala lui iubită este și însărcinată, urmând ca Reghe să devină tată pentru a doua oară.

Laurențiu Reghecampf, lovitură pentru sexy impresara Anamaria Prodan: Am depus actele de divorț

Antrenorul de la Universitatea Craiova a recunoscut că trece prin momente delicate în plan personal și a acceptat să dezvălui o serie de detalii din viața privată. Reghe a ținut să lămurească situația, având în vedere că s-a zvonit, în ultima jumătate a anului că el și sexy impresara se despart, dar Anamaria Prodan a negat afirmațiile în mai multe rânduri.

Reghe a anunțat că a depus actele de divorț și a ținut să precizeze că pentru el, familia este sfântă.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Reghe, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Reghe și presupusa lui iubită, urmează să devină părinți și ar dori să își unească destinele în fața lui Dumnezeu

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ar  urma să fie părinți, scrie sursa citată anterior. Antrenorul și presupusa iubită ar urma să devină părinți, iar sursele apropiate cuplului au declarat, pentru Cancan, că cei doi sunt hotărâți să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Se pare că relația dintre Reghe și presupusa iubită este una cât se poate de serioasă. Cei doi și-ar fi ales deja și nașii.

Povestea de iubire dintre Reghe și Corina Caciuc ar fi început în Dubai, acolo unde s-au și cunoscut. Inițial, cei doi ar fi bifat câteva vacanțe luxoase și s-ar fi îndrăgostit lulea unul de celălalt, povestea devenind din ce în ce mai serioasă.