Dorian Popa a făcut accident de mașină: „Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă”

Dorian Popa a făcut accident de mașină: Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă
Foto: captura video.

Dorian Popa a avut parte de o situație neplăcută, când se afla în zona Petroșani. Vedeta trebuia să ajungă la un concert, însă a fost reținut de un mini-accident. Un mistreț i-a apărut în cale, pe șosea. Dorian l-a lovit. Artistul a povestit despre tot ce i s-a întâmplat în cadrul unui vlog de pe YouTube.

Dorian Popa a trecut prin clipe teribile

”Nu smuciți de volan pe drum, mai ales dacă sunteți începători, am învățat și eu de la alți șoferi profesioniști. Dacă făceam asta puteam să fiu în râpă acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine”, a spus Dorian Popa.

Vedeta a ajuns la Petroșani după mai multe ore de mers. Artistul a atras atenția fanilor asupra faptului că vedetele sunt nevoite să circule noaptea, ceea ce creează un disconfort și le pune viața în pericol.

”Am ajuns la Petroșani la 5 dimineața, cu ditamai năpasta în cârcă. Asta este viața pe drumuri, nu este ușoară. De cele mai multe ori, circulăm noaptea și, chiar dacă e drumul mai liber, se întâmplă lucruri ciudate.

Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși. Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani. (…) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum.

Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă. Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi. Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă. Ușa, bara aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși”, a mai spus Dorian Popa, citat de cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe