Elena Lasconi și-a schimbat numele de familie în acte. Primarul din Câmpulung Muscel: „Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani. Pentru mine e important”

Elena Lasconi și-a schimbat numele de familie în acte. Primarul din Câmpulung Muscel: „Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani. Pentru mine e important”
Sursa Foto- Instagram Elena Lasconi

Elena Lasconi, primarul municipiului  Câmpulung Muscel a scris pe rețelele de socializare că figurează oficial cu acest nume și în acte. Oficialul a precizat că a fost înregistrată greșit cu numele „Lăsconi” în trecut și  a reușit să corecteze greșeala abia după 50 de ani.

Chiar dacă majoritatea o cunoscut după numele de  Elena Lasconi încă de pe vremea când era jurnalist TV, puţini sunt cei care ştiu că în acte numele era scris greșit și anume „Lăsconi”. Recent, primarul din Câmpulung Muscel a transmis în mediul online că această problemă a fost în sfârșit rezolvată.

Elena Lasconi, Primarul din Câmpulung Muscel,  și-a schimbat numele de familie în acte

În postarea de pe rețelele de socializare Elena Lasconi a transmis că „Oficial Lasconi. Începând de astăzi numele meu este Lasconi şi în acte. Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani când am fost înregistrată ca Lăsconi. Pentru mine e important. Mă mândresc cu numele meu şi muncesc în fiecare zi să-i dau valoare. Unii moştenesc un nume care îi poziţionează automat ca privilegiaţi. Însă, nimic nu e mai frumos pe lume ca satisfacţia de a-l construi prin muncă cinstită şi drag de aproape. Mulţumesc familiei mele, dar şi strămoşilor mei pentru că şi datorită lor sunt ceea ce sunt azi!”, a precizat Elena Lasconi.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Lasconi (@elenalasconi)


„Am început demersurile încă de anul trecut şi mă bucur că am primit ‘botezul’, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului. Fiţi mândri de numele vostru pentru că adunate, împreună înseamnă România!”, se mai arată în  mesajul Elenei Lasconi, pe pagina sa de Facebook.

Zilele Municipiului Câmpulung au început pe 10 iulie, şi continuă până în data de 24 iulie, unde  sunt programate lansări de cărţi, vernisaje ale expoziţiilor de pictură şi mai multe concerte.

Urmăriți B1TV.ro și pe