Florin Dumitrescu a slăbit 10 kg în 21 de zile. Celebrul chef e de nerecunoscut

Florin Dumitrescu a slăbit 10 kg în 21 de zile. Celebrul chef e de nerecunoscut
Foto: captura video

Bucătarul Florin Dumitrescu a ținut o dietă complicată și strictă. Celebrul chef și-a pus pofta în cui și s-a limitat la mâncare. Vedeta se bucură de rezultate frumoase. Acesta a reușit să scape de zece kilograme, doar în 21 de zile.

Metodă magică a lui Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a mărturisit că a avut mai multe tentative să slăbească, dar nu toate au avut succes. Specialistul a reușit să obțină rezultate bune datorită unei diete, ce are la bază trei alimente.

Potrivit bucătarului, în primele trei zile, trebuie de mâncat doar varză. Următoarele trei zile se consumă doar orez, mai apoi încă trei zile poți să mănânci numai piept de pui la grătar.

Dacă ai rezistat și ai ajuns la cea de-a zecea zi de dietă, poți să consumi legume crude sau gătite la grătar. Următoarele zece zile dieta se începe din nou.

Cum să slăbești 10 kg în 21 de zile

”Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun.

Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta.

Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a dezvăluit Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe