Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul

Gina Pistol, către Smiley: Mă laşi să mă întorc la Asia Express?. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul

Gina Pistol şi Smiley formează un cuplu sudat, iar împreună sunt părinţii unei fetiţe, în vârstă acum de 6 luni. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre fiica lor, asta pentru că nu vor să facă publice imagini cu ea până când aceasta nu va spune că își dorește acest lucru. Cu toate acestea, artistul și prezentatoarea de la Antena 1 au postat un videoclip în care au răspuns la multe întrebări de la fanii lor.

Înainte de a naşte, blondina era gazda emisiunilor „Asia Express” şi „Chefi la cuţite”. Chiar dacă rolul de mămica o prinde foarte bine pe partnera lui Smiley, parcă Gina Pistol duce dorul filmărilor şi a adrenalinei din show-urile TV. Acum, sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

I-a cerut voie iubitului să se întoarcă

În cadrul unui vlog pe YouTube, vedeta de la Antena 1 şi-a întrebat „jumătatea” dacă-i permite să revină la TV, încă de pe acum. Gina i s-a adresat lui Smiley cam cu jumătate de gură, semn că a presimţit că tatăl copilului are dubii.

Smiley:Te-ai mai întoarce la Asia Express?”

Gina Pistol: ”Mă mai lași?”

Smiley:Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

Gina Pistol, momente dificile după naştere

Blondina a recunoscut că a fost cuprinsă de un amalgam de sentimente și emoții în prima lună după ce a devenit mămică pentru prima dată, fiind extrem de vulnerabilă. Gina Pistol i-a mărturisit lui Smiley că a avut multe zile în care emoțiile au copleșit-o și a plâns fără ca iubitul ei să o vadă.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley în cadrul podcastului „8, 8 si ceva, FIX”.