Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu casa moştenită de la Ion Dolănescu, pentru care s-a judecat cu fratele Dragoş

Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu casa moştenită de la Ion Dolănescu, pentru care s-a judecat cu fratele Dragoş
Ionuț Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în timpul unui concert / Foto: Facebook / Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu și fratele Dragoș s-au judecat vreme bună pe casa regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu.Acum, după mai mulți ani de conflicte, Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu privire la vila moștenită de la tatăl său.

Interpretul de muzică populară are planuri mari cu vila pe care a moștenit-o de la Ion Dolănescu. El și fratele Dragoș au terminat să își împartă bunurile, iar în prezent tot ce își dorește Ionuț Dolănescu este să își recondiționeze casa.

Citiți și: Ce secrete ascunde casa lui Zarug. Fostul concurent de la Asia Express duce o viață în lux: E ca o colivie (VIDEO)

Ionuț Dolănescu, decizie radicală cu casa moștenită de la Ion Dolănescu

Fiul celebrului cântăreț a început deja procedura de recondiționare, iar până în 2023 ar urma să fie gata casa pe care a moștenit-o de la Ion Dolănescu.

Casa părintească i-a revenit lui Ionuț, după împărțirea bunurilor, iar până în 2023 el și familia s-a ar urma să se mute deja în noua locuință. Echipa de muncitori angajată de Ionuț Dolănescu a început deja lucrările de renovare, notează Evz.ro.

Citiți și: Theo Rose se confruntă cu o boală parşivă. Prezentatoarea de la SuperStar a ţinut totul secret, până acum

Artistul locuiește în America de ceva timp, însă ori de câte ori are ocazia revine la casa părintească în care s-a născut și petrece câteva zile în România.

Dragoș și Ionuț Dolănescu s-au judecat mai mulți ani pe casa părintească

Cei doi frați s-au judecat ani buni pe casa părintească. Vila grandioasă a fost motiv de dispută între cei doi, însă la final se pare că s-au înțeles.

Capodopera arhitecturală a fost ridicată de Barbu Ștefănescu Delavrancea, iar ulterior acolo a trăit marele interpret de muzică populară, Ion Dolănescu.

Citiți și: Celentano din Las Fierbinţi a primit o ofertă şocantă, în timp ce se plimba pe stradă, în viaţa reală. Actorul de la Pro TV, probleme din cauza personajului

Vila este cunoscută pentru celebrele petreceri pe care interpretul le-a dat în timpul vieții, dar și pentru numele mari care i-au trecut pragul.

Fiul lui Ion Dolănescu are o vilă și mai multe proprietăți în SUA

Fiu regretatului artist Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu a precizat că deține inclusiv proprietăți în SUA, printre care și o casă în Orlando. Totodată, pentru copii ar fi un motiv de bucurie, pentru că Disneyland este foarte aproape.

Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală”, a mai menționat el pentru Impact.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe