Celentano din Las Fierbinţi a primit o ofertă şocantă, în timp ce se plimba pe stradă, în viaţa reală. Actorul de la Pro TV, probleme din cauza personajului

Sursa foto: Las Fierbinti/ Facebook

Celentano este personajul care l-a făcut extrem de cunoscut pe actorul Adrian Văncică, Rolul din Las Fierbinți l-a adus în casele tuturor românilor, dar i-a creat și o serie de probleme în viața personală. Faptul că lumea îl recunoștea doar pentru rolul unui bețiv, deși se bucură de o carieră impresionantă pe scenă, îl enerva la culme pe actorul Adrian Văncică.

Adrian Văncică îi dă viață personajului Celentano din Las Fierbinți de aproape un deceniu. Prezent încă din primul sezon, bețivul din Fierbinți a intrat rapid la sufletul fanilor, iar așa au început și problemele pentru celebrul actor. Mai multe poze cu Celentano, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Citiți și: Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”

Adrian Văncică, probleme în viața personală din cauza lui Celentano

Actorul Adrian Văncică a trăit momente de nervi și frustrare din cauza personajului Celentano. În vârstă de 44 de ani, Văncică se bucură de o carieră impresionantă pe scenă, iar ultima oară fanii l-au putut admira la Teatrul Nottara, de acolo de unde și-a dat și demisia.

Citiți și: Păunul de la Masked Singer România, surpriză în platoul de la Pro TV. Mihaela Rădulescu și-a dat seama imediat cine se ascunde sub mască (VIDEO)

În ciuda rolurilor remarcabile, publicul îl știe și chiar îl recunoaște pe stradă drept Celentano, iar acest aspect l-a nemulțumit mai mult timp.

Personajul din Las Fierbinți, motiv de nervi pentru celebrul actor

Personajul bețivului din Las Fierbinți este unul dintre exemplele de „așa nu”, însă fanii serialului l-au perceput într-un mod diferite pe Celentano și chiar l-au invitat pe Adrian Vîncică la „băutură” atunci când l-au întâlnit, întâmplător, pe stradă.

Citiți și: Lucian, decizie total neașteptată în serialul Adela (Antena 1). Ce ascunde biletul de la Andreea

„Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni și li se pare normal să bem”, a povestit actorul, în trecut.

Dacă la început Adrian Văncică era iritat din cauza personajului Celentano, într-un interviu acordat pentru Digi 24 a recunoscut că acestui rol îi datorează multe. Mai mult decât atât, Celentano nu se mai gândește în prezent să plece din România și consideră că „s-a descurcat și aici”.

Celentano este și cel mai bine plătit personaj din serialul de la Pro TV. El ar încasa o sumă frumușică pentru fiecare episod în parte, iar un sezon întreg i-ar aduce venituri substanțiale.