Theo Rose se confruntă cu o boală parşivă. Prezentatoarea de la SuperStar a ţinut totul secret, până acum

Theo Rose se confruntă cu o boală parşivă. Prezentatoarea de la SuperStar a ţinut totul secret, până acum / Foto: Facebook / Theo Rose

Theo Rose, prezentatoarea de la SuperStar se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, pe care a preferat să le țină secrete. Recent însă, ea a vorbit despre boala parșivă de care a suferit și le-a explicat fanilor cum a reușit să o depășească.

Celebra cântăreață a cucerit rapid inimile tuturor românilor. Are o frumusețe naturală ieșită din comun, iar atitudinea ei a devenit extrem de plăcută. Totuși, în spatele momentelor extrem de frumoase pe care pare să le traverse, al zâmbetului superb și al ținutelor mereu la modă se ascund și o serie de probleme. Mai multe imagini, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Theo Rose se confruntă cu o boală parșivă, pe care au întâlnit-o și alte vedete din România

Theo Rose a recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea, iar în prezent face eforturi pentru a menține un echilibru în viața ei și mai ales pentru a se putea odihni așa cum trebuie.

Citiți și: Ce secrete ascunde casa lui Zarug. Fostul concurent de la Asia Express duce o viață în lux: E ca o colivie (VIDEO)

A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită.

N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant „butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci”, a povestit Theo Rose, pentru Viva.ro.

Citiți și: Celentano din Las Fierbinţi a primit o ofertă şocantă, în timp ce se plimba pe stradă, în viaţa reală. Actorul de la Pro TV, probleme din cauza personajului

Prezentatoarea Super Star, eforturi pentru a depăși anxietatea

Prezentatoarea de la Super Star a recunoscut că a apelat la ajutorul terapiei pentru a putea scăpa de această problemă, iar în prezent, deși nu este vindecată prezent, face eforturi pentru a reuși să își mențină atitudinea pozitivă cât mai mult timp.

„Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită. În general, anxietatea este o reacție a organismului la ceva din mediul care te înconjoară, cu care nu ești într-o bună conexiune”, a precizat Theo Rose.

Citiți și: Păunul de la Masked Singer România, surpriză în platoul de la Pro TV. Mihaela Rădulescu și-a dat seama imediat cine se ascunde sub mască (VIDEO)