Kanye West are planuri grandioase. Fostul lui Kim Kardashian vrea să cucerească Rusia

Kanye West are planuri grandioase. Fostul lui Kim Kardashian vrea să cucerească Rusia
Foto: Facebook/Kanye West.

Kanye West are planuri mărețe. Rapperul vrea să cucerească Rusia cu talentul său. Mai mult, vedeta vrea să se lanseze în lumea afacerilor. Acesta urmează să colaboreze cu un om de afaceri azero-rus, Aras Agalarov.

Visul lui Kanye West

„Va petrece mult timp” în Rusia, care va fi „a doua lui casă”, a precizat Ameer Sudan, unul dintre producătorii  rapperului.

Citiți și Raluka, despre drumul lung spre succes: „Provin dintr-o familie modestă”

Kanye West vrea să lucreze cu  dezvoltatorul imobiliar azero-rus Aras Agalarov, cunoscut pentru colaborările sale cu Donald Trump. Totodată, acesta intenționează să se întâlnească cu Vladimir Putin și să susțină câteva concerte la Moscova.

„Kanye ştie mai bine decât omul de rând ceea ce se întâmplă şi este la curent cu evoluţia lucrurilor. Nu face acest lucru împotriva Statelor Unite sau pentru a cauza conflicte, însă Ye este Ye – el nu poate fi controlat”, a mai adăugat Ameer Sudan pentru revista Billboard.

Kanye West a ajuns în pragul disperării

Kim Kardashian nu mai suspină după Kanye West. Bruneta și-a refăcut viața și este fericită și împlinită alături de copiii săi. Diva Instagramului intenționează să divorțeze și nu mai vrea să se întoarcă la ex-partener.

Vedeta a mărturisit că primește mesaje de la Kanye care o imploră să se împace și să revină la viață de cuplu. Se pare că nu mai există cale de întoarcere. Kim este hotărâtă să pună capătul acestei relații.

Ultima oră