Masked Singer România se apropie de marea finală. Cine va fi câștigătorul celui de-al doilea sezon

Masked Singer Romania se apropie de sfârșit. Foto: Facebook / Masked Singer România

Cel mai misterios show din lumea televiziunii se apropie de marea finală. Patru concurenți au rămas sub acoperire și încă nu au ajuns să fie demascați.

Cine a ajuns până la marea finală

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle numele tutor participanților, ce se ascund sub măștile personajelor îndrăgite din competiția „Masked Singer România”. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Cel de-al doilea sezon al showului a avut un succes răsunător în rândul publicului. Mii de români încercau să ghicească cine cântă sub acoperire.

Citește și  Sorin Bontea a dezvăluit rețeta celui mai delicios desert de iarnă

Participanții au promis prestații incendiare. Lupta devine tot mai aprigă. În ultima ediție a showului, s-a aflat cine se ascundea sub masca păunului.

Bătălia continuă

Concurentul de la Masked Singer România le-a pregătit o adevărată surpriză detectivilor de la Masked Singer. Personajul și-a dat masca jos în platoul de la Pro TV, iar Mihaela Rădulescu a fost extrem de fericită să îl revadă pe celebrul cântăreț.

Citește și Lidia Buble s-a despărţit de iubit: I-a dat papucii actorului cubanez şi a rămas singură de sărbători

Deși inițial s-a spus că ar putea fi chiar actorul Jean Claude Van Damme, se pare că „păunul” de la Masked Singer România a fost o surpriză pentru telespectatori. Cântărețul român a fost demascat de către detectivii emisiunii, motiv pentru care a trebuit să își dezvăluie identitate.

Păunul, unul dintre cele mai iubite personaje de la Masked Singer România și-a dat masca jos. Cântărețul Jorge a fost cel care s-a ascuns, timp de câte săptămâni, sub superba mască și a încercat să le ofere juraților toate indiciile necesare pentru a-l descoperi.

Competiția continuă pentru Fluturele, Șaorma, Albina și Muma Păduri. Cei patru participanți vor urca pe scena Masked Singer România. Episodul final poate fi urmărit joi, 9 decembrie, de la 20.30.

Citește și „Las Fierbinţi” împlineşte 10 ani de când se filmează la Pro TV. Cum arătau Celentano şi colegii lui în 2012

Urmăriți B1TV.ro și pe